Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

26Ara/220

Can Karavul Hocamızı da kaybettik…

r1

23 Aralık 2022 Cuma / Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği emekli Öğretim Üyesi Can Karavul hayatını kaybetti.

1999 Marmara Depreminde sembol isimlerden biri olan Can Karavul'un ölümü yakınları ve sevenlerini yasa boğdu. Karavul'un cenazesi 23 Aralık 2022 ikindi namazına müteakip Sapanca Yeni Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Sapanca Kemer Mezarlığına defnedildi.

https://medyabar.com/haber/13326677/sakaryali-deprem-uzmani-hayatini-kaybetti

IMG_3019_thumb

Ahsen Okyar, Can Karavul

30 Kasım 2016 Çarşamba / Prof. Dr. Mehmet Bayrak Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneği Yöneticileri Sakarya’da seri ziyaretlerde bulundu.

Yrd. Doç. Dr. Şefik Ramazanoğlu ziyaretimizde kapıyı tanıdık biri açtı. Bir müddet benim de kendisini hatırlayıp hatırlamadığım konusunda tereddüt yaşarken Can Karavul kardeşim kapıda ne duruyorsun gelsene dedim.

Can Karavul kardeşim yaş küçüğüm olarak Kocaeli Üniversitesi öncesinde Anıtpark’taki Yıldız Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümünden 1986 yılında mezun olmuştu.

Yıllar sonra karşılaşmanın mutluluğu ile sarılıştık.  Halen Sakarya  Üniversitesinde Yrd. Doç. Dr. olarak görev yapıyor.

Allah, Can Karavul kardeşime rahmetini lütfetsin…

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.