Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

10Mar/120

Muhasebeciler Birlikte Eğlendi

dsc_3359-detail  Muhasebecilerin yemeği

Kocaeli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası tarafından düzenlenen geleneksel Muhasebeciler Yemeği, önceki akşam Otel Asya’da gerçekleşti.

Muhasebecilerin her yıl Mart ayında bir araya gelerek yemek yedikleri organizasyona İzmit, Körfez, Gölcük ve Gebze’den yaklaşık 100 muhasebeci katıldı. Gecede Kocaeli SMMO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Odabaş, selamlama konuşması yaptı, meslektaşlarının birlik ve beraberlikleri sağlamak, yoğun iş ortamının stresinden kurtulmak amacıyla böyle bir yemek düzenlediklerini söyledi.

Mali Müşavirlerin sohbet konusunu Beyannameler başta olmak üzere mesleki sorunlar oluşturdu. Muhasebeciler ilerleyen saatlerde müzik eşliğinde dans edip eğlendiler.

dsc_3359-detail Mihriban Atay, Fikret Gökmen, Nuray İnci Dolgun, Mehmet Dolgun, Ahsen Okyar(Oda Meclis Başkan Vekili), Ali Odabaş(Oda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı), Hamit Akbulut, MustafaTaşpınar (Oda Sekreteri), Mehmet Balimre (Oda Meclis Başkanı), Aylin Küçük (Oda Muhasip Üye) ve Tülin Kececi

dsc_3352-detail Kocaeli SMMMO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıs Ali Odabaş ve Muhasebeciler Yemeğine katılanlar

dsc_3362-detail Kocaeli SMMMO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıs Ali Odabaş yemeğe gelen meslektaşları ile yakından ilgilendi

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.