Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

17Eki/220

Birkaç hatıra…

2015 yılından bugüne Şahlanış Hareketi ve yöneticileri ile yolumuz kesişmekte… Birkaçını hatırlarsak…

image

Ercan Kaya, Mehmet Mahmut Yıldız, Ahsen Okyar, Murat Altun, Hasan Yılman, Hasan Uzunhasanoğlu

22 Kasım 2016 - “Siyasette Üslup” Murat ALTUN Şahlanış Hareketi Genel Başkanı / Akça Koca Kültür Platformunun Kasım ayı toplantısı; Emex Otel – İZMİT

22 Kasım 2016 - “Kravat hediyesi” -Gecenin  ilerleyen saatinde İstanbul’a uğurlamak için EmexOtel’den çıktığımızda heyecanını kaybetmeyen sohbet devam ediyordu. Otelin giriş merdivenlerinde sevgili Genel Başkan beklenmedik bir anda kravatını çıkartarak Platform Başkanı Hasan Uzunhasanoğlu’na takdim etti. Hemen yanında duran Şahlanış Hareketi Teşkilat Başkanı Mehmet Mahmut Yıldız’da Ahsen Okyar’a aynı hareketi tekrarlayıp gravatını takdim edince bu sürpriz karşısında biranda ne yapılmalı konusunda tatlı bir tereddüt yaşandı.

İnsanlar hediye alır. Genelde de memnun olur. Hasan Uzunhasanoğlu ile Ahsen Okyar için memnuniyetin çok ötesinde daima mutlulukla hatırlayacakları bir olay oldu.

10 Aralık 2016“Şahlanış Hareketinin İstanbul daveti” Boğaz sularının Karadeniz ile kucaklaştığı Çubuklu sahilindeki İBB Beykoz Sosyal Tesisi’nde gerçekleşen toplantıya; Şahlanış Hareketi Genel Başkanı Murat Altun, Genel Başkan Yardımcısı Halil Kodal ve Gökhan Adaş, Teşkilat Başkanı Mehmet Mahmut Yıldız, Teşkilat Başkan Yardımcısı Ercan Kaya, Genel Koordinatör Av. Salih Altun, Gazeteci - Yazar Mehmet Cemal Çiftçigüzeli, Danışman Nevzat Gökalp, Ekonomist Cihat Kaymas, İşadamı Necati Pilavcı ile İzmit’ten Akça Koca Kültür Platformu Başkanı Hasan Uzunhasanoğlu, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Ahsen Okyar ve Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk katıldı.

IMG_5504

22 Ocak 2017 - Şahlanış Hareketi Teşkilat Başkanı Mehmet Mahmut Yıldız ve Genel Koordinatör Av. Salih Altun, ağabeysi Nihat Gürer’i kaybeden Dr. Meral Akşener’e İzmit’te taziyede bulundu.

image

Mehmet Yalçıntaş, Ahsen Okyar, Mehmet Mahmut Yıldız, Dr. Alaattin Büyükkaya, Prof. Dr. Salih Tuğ, Doç. Dr. Murat Yalçıntaş, Cihat Kaymas, Dr. Yunus Özen, Arif Yavuz Öntaraftakiler: Hasan Uzunhasanoğlu, Mehmet Cemal Çiftçigüzeli

4 Haziran 2017 - Rahmetli Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş’ın varislerinin iftarı sonrasında Eyüp Sultan’da Şahlanış Hareketi Yöneticileri ile bir araya gelindi. Genel Başkan Mehmet Mahmut Yıldız ve Hareketin sözcüsü Salih Altun, Akça Koca Kültür Platformu Başkanı Hasan Uzunhasanoğlu, Dr. Oktay Taşolar ile Ahsen Okyar birlikte yeni günün ilk saatlerine kadar sohbet etme imkanı buldu. İkramlarda bulunan Şahlanış Hareketi Genel Başkanı Mehmet Mahmut Yıldız’a, kitaplarını imzalayarak lütfeden Salih Altun hocamıza teşekkür edildi..

Dr. Yunus Özen, Arif Yavuz, Ahsen Okyar, Mehmet Mahmut Yıldız, Hasan Uzunhasanoğlu

20 Mayıs 2018 - Teravih çıkışında Şahlanış Hareketi Genel Başkanı Sevgili Mehmet Mahmut Yıldız’ın çay ikramına evet deyince Eyüp Sultan ziyaretimizi neşeli bir sohbetle tamamlama imkanı bulduk.

image

Doç.Dr. Murat Yalçıntaş hocamız, misafirleri ile yakından ilgilendi… Salih Dursun, Dr. Halil İbrahim Kahraman, Mehmet Mahmut Yıldız, Hasan Uzunhasanoğlu, Zeynep Gökçen Okyar, Doç.Dr. Murat Yalçıntaş, Ahsen Okyar, Cihat Kaymas, Dr. Oktay Taşolar, Dr. Nuri Çağlar

13 Temmuz 2019 - Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş vefatının 3.yılında dualarla anıldı

Hocaların Hocası Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş vefatının 3.sene-i devriyesinde, Kabri başında ve Topkapı Anıt Mezar Camiinde yâd edildi.

Oğulları Doç. Dr. Murat Yalçıntaş ve Mehmet Yalçıntaş’ın ev sahipliğinde gerçekleşen Yeni Topkapı Kabristanındaki kabri başında başlayan anma toplantısına; eski Sanayi ve Ticaret Bakanı Bakanı Ali Çoşkun, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, Aydınlar Ocağı Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa E. Erkal, Şahlanış Hareketi Genel Başkanı Mehmet Mahmut Yıldız, Kurucu Genel Başkan Murat Altun, Mehmet Akif Ersoy Fikir ve Sanat Vakfı Başkanı Mehmet Cemal Çiftçigüzeli, Doğu Türkistan Uygur Haber ve Araştırma Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Hamit Göktürk, Yalova Üniversitesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Tuncay Güloğlu, Av. Ahmet İyioldu, geçen dönem Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, işadamı Fuat Ergün ile Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş’ın çok sayıda seveni katıldı.

15 Temmuz 2016 tarihinde vefat eden Hocaların hocası Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş’ın kaybının üçüncü yılında tertiplen anma toplantısında Bestekar Mevlidhan Amir Ateş, Kadir Konya ve çok sayıda hafızın okuduğu Kur’an-ı Kerim ve mevlid sonrasında Anıt Mezar Camii bahçesinde Özbek Pilavı ikram edildi.

İzmit’ten de; Akça Koca Kültür Platformu Başkanı Hasan Uzunhasanoğlu, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Ahsen Okyar, Dr. Oktay Taşolar, Ekonomist Cihat Kaymas ve Dr. Nuri Çağlar ile Dr. Halil İbrahim Kahraman toplantıya katıldı.

Yeni ve farklı çalışmalar içindeki Şahlanış Hareketinin yöneticilerini tebrik eder, başarılar dilerim.

Ahsen OKYAR

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.