Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

5Eyl/220

KANDIRA LİSESİ MEZUNLARI PİLAV GÜNÜNDE BULUŞTU -birkaç fotoğraf-

8

Bu yıl 16’sı düzenlenen ve iki yıldır pandemi nedeniyle gerçekleştirilemeyen Kandıra Lisesi Mezunları Pilav Günü etkinliği Kandıra Yelkencioğlu Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

YURTDIŞINDAN GELENLER

Yaz tatili nedeniyle memleketimize gelen gurbetçi mezunlarımızın da ilgi gösterdiği etkinliğe, Fransa'dan Erol Başhan ve ailesi, İsviçre’den Kayhan Işık, Almanya’dan Fahri Vurmaz ve Kanada’dan da Seyhan Demir katıldı.

HASRET GİDERİLDİ

Ülkemizin çeşitli il ve ilçelerinden gelen okul arkadaşları hasret giderdi. Toplantıya; Balıkesir Bandırma’dan; Fethi Duru, İstanbul’dan; Bircan Törün, Mustafa Yıldız, Fehmi Akalın, Bayram Kaya, Vasıf Alkan, Reşat Akkoç ile eşi ve Yılmaz Alkan, Ankara’dan; Tolgay Akçalı, Mualla Sarıçay, Kırklareli’nden; Arif Babacan ve eşi, Aydın’dan; Dilek Bekmezli ve eşi, Antalya’dan; Birsen Saatçi ile çok sayıda Sakarya ve Kocaeli’den katılanlar oldu.

BAŞKAN AYNAGÖZ;

Kandıra Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Aygün Aynagöz, derneklerinin kuruluş aşamaları ve durumunu anlatarak yurt dışı ve yurtiçinden fedakarlık göstererek bugünümüzü paylaşan mezunlarımıza ve Kültür Merkezini bizlere tahsis eden Teoman Yelkencioğlu büyüğümüze, animasyon filmini hazırlayan Levent Özdil kardeşime teşekkür ediyorum.” Dedi.

ÇOK SAYIDA

Sıra ile çok sayıda öğretmen ve okul mezunu bir arada olmanın coşkusu ve sevincini yansıtan konuşmalar yaptılar.

MALİK DOĞAN KONFERANSI

Okul mezunlarından Malik Doğan; “21’inci Yüzyıl Perspektifinde Bizden Beklenen Nasıl bir Eğitim Planlaması?” başlıklı tebliğini sundu.

PLAKET TAKDİMİ

Resim sergisinde resimleri sergilenen Nihal Dinç ve Hatice Kılıç ile programın sunuculuğunu yapan ve mini konferans ile renklendiren Malik Doğan'a plaket takdim edildi.

PİLAV, TATLI, DONDURMA

Ardından pilav yemeği ve fotoğrafların çekildiği bahçede aynı zaman da Fatoş Cansever Özdayıoğlu’nun tatlı ve dondurma ikramı vardı. Toplu fotoğrafın çekildiği ve katılanlar ile birlikte önümüzdeki yıl tekrar buluşmak üzere sözleşen Kandıra Lisesi Mezunları oldukça mutlu biçimde ayrıldılar.

7

16. Mezunlar gününe katılanlar

9

Toplantı sonunda Kandıra Lisesi Mezunlarının hatıra fotoğrafı

IMG-3216

Engin Acar, Malik Doğan, Ahsen Okyar, Levent Özdil, Salim Yaşar

PHOTO-2022-08-27-20-09-16

Ahsen Okyar düşüncelerini aktarırken

PHOTO-2022-08-27-20-09-23

16. kutlamaya katılanlar

PHOTO-2022-08-27-20-09-28_1

Plaket takdimi; Ecz. Sevim Deren, Şahin Ecevit,  Nihal Dinç, Ahsen Okyar, İpek Sümer

PHOTO-2022-08-27-20-09-31_1

Plaket takdimi; Ecz. Sevim Deren, Şahin Ecevit, Malik Doğan, Nihal Dinç, Ahsen Okyar, İpek Sümer, Hatice Kılınç, Fethi Duru, Aygün Aynagöz

PHOTO-2022-08-31-11-14-49

Salim Yaşar, Mustafa Yıldız, Şahin Ecevit, Hatice Kılıç, Nihal Dinç

PHOTO-2022-08-31-11-15-16

Mustafa Yıldız ve toplantıya katılanlar…

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.