Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

8Mar/110

Banu Çevikel’e Plaket

IMG_8424 Av. Selim Selami Çakıcı, Bilgisayar Programlama Uzmanı Yunus Özen ve Av. Ruhittin Sönmez tarafından, 01 Kasım 2006 tarihinde faaliyete geçen www.kocaeliaydinlarocagi.org.tr internet sitesinde yazısı yayınlanan Çevre Yüksek Mühendisi Banu Çevikel’e teşekkür plaketi ve Ocağın hediyesi takdim edildi.

Banu Çevikel kimdir?

Eğitim 50.Yıl Cumhuriyet ilkokulu,19 Mayıs Lisesi (Mezuniyet 2000) Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi - Çevre Mühendisliği (Mezuniyet 2002-2006) Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü – Yüksek Lisans  (Mezuniyet 2007-2009) İş hayatı 2006-2007 Doğa Entegre /Tehlikeli Atık Yöneticisi 2007-2008 Exitcom Recycling/Proje Müdürü 2008- …. Lokman Geri Kazanım /Atık Yönetim Bölge Yöneticisi

Çevikel ailesinin 4. Çocuğu olarak 18.Mart 1982 yılında İzmit’te doğan Banu Çevikel, ilk ve orta öğretimini Kocaeli’de tamamladı. Kardeşlerinin uzak illerde okuması nedeniyle uzağa gitmek istemeyip yüksek öğrenimine de Kocaeli Üniversitesi Mühendislik fakültesinde başladı. Çevreye olan duyarlılığını daha da profesyonel hale getirmek için meslek olarak Çevre Mühendisliği’ni seçti. Yüksek öğrenimi sırasında ilk ve orta öğretimlerde gönüllü olarak çevre eğitimleri verdi.

Mezuniyetiyle birlikte işe başlayıp Doğa Entegre ve Exitcom Recycling firmalarında çalıştı. Okuldan uzun süre ayrı kalamayacağını anlayarak Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünde Çevre alanında yüksek lisansa başladı. Yüksek lisansının bitmesine yakın işini değiştirerek Çayırova’da bulunan Lokman Geri Kazanım firmasına transfer oldu. 3 yıldır aynı firmada Atık Yönetim Bölge Yöneticisi olarak görev yapmakta olan Banu Çevikel otomobil kullanmayı, doğa yürüyüşleri yapmayı ve arkadaşları ile zaman geçirmeyi seviyor. Gebze –İzmit arasında gidip gelirken bol bol kitap okumayı da ihmal etmiyor.

IMG_8424 Av. Selim Selami Çakıcı, Çevre Yüksek Mühendisi Banu Çevikel’e Ocağın plaketini takdim ederken

IMG_8425 Çevre Yüksek Mühendisi Banu Çevikel, Av. Ruhittin Sönmez ve Bilgisayar Programlama Uzmanı Yunus Özen ile birlikte

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.