Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

26Şub/121

Maşukiye’de Sabah Kahvaltısı Keyfi

Yeni Resim Azime Telli Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesine Öğretim Görevlisi oldu.

Cuma günü ikindi sularında arayan tv 41 Haber Müdürü  Ahmet Sezgin kardeşim, yarın sabah Maşukiye Yazıcılar Alabalık Tesislerinde sabah kahvaltısında buluşabilirmiyiz? diye sorduğunda hay hay memnuniyetle dedim.

09:30 sularında buluştuk ve Maşukiye’ye hareket ettik. Maşukiye merkezden yukarıya döndüğümüz de kar bütün güzelliği ile tesisleri kuşatmış İstanbullu gençleride tadını  çıkartıyor bulduk.

Kafilede önemli bir Üniversitemizde Öğretim Görevlisi kadrosuna atanan Azime Telli Hocamız da vardı. Sohbet ile yapılan sabah kahvaltısı sonrası hesap ödeme konusunda Ahmet Bey ile aramızda cubuk çekme hazırlığı içerisinde iken yeni Samsunlunun çoktan hesabı ödediğini öğrendik.

Azime Hocam niye hesabı ödediniz? Bu Ahmet Bey Samsun’a giderse orada da ev sahibisiniz diye hesabı Size ödetir dedimse de kararı değiştiremedim.

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Alacam Meslek Yüksekokulu Ulaştırma Hizmetleri Bölümüne Öğretim Görevlisi olan Azime Telli kardeşimize yeni görevinde başarılar diliyorum. Bahtı açık olsun…

Yeni Resim22

Yeni Resim112

Kopyası Yeni Resim444 

Yeni Resim1

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (1) Geri izlemeler (0)
  1. Teşekkür ediyorum, Samsun’a bekliyorum.


Leave a comment

Geri izleme yok.