Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

12Tem/220

Kandıra’da; Tanspor 7 – Dostlukspor 6

9 - KopyaKandıra’da; Tanspor 7 - Dostlukspor 6

Kandıra’da yıllar önce Belediye ve Kaymakamlık turnuvalarında mücadele etmiş olan Tanspor ve Dostlukspor arasında bu yıl 6. sı yapılan maç oldukça zevkli ve heyecanlı geçti.

Tanspor Takımı Bizkandırayız Platformu başkanı Aygün Aynagöz’ün ev sahipliği yaptığı maçta; Tanspor
adına Ergün Açıkgöz kaptan olarak, Mesut Memiş kalede, Doğukan Sevinen, Gürman Uztürk, İsmail Hakkı Buruş, Mümtaz Er, Olcay Çelik, Hasan Akalın ve Yusuf Mert Açıkgöz oynadı.

Dostlukspor Takımı Dostlukspor adına ise; Kaptan Orhan Kutlu, kalede İbrahim Gürcan, Yalçın Akkan, Yaşar Akalın, Recai Güzel, Mehmet Can, İbrahim Yılmaz, Derya Özen ve Tansu Okan yer aldı.

Oldukça keyifli geçen müsabaka; 7- 6  Tanspor’un galibiyeti ile sonuçlandı.

İzleyiciler Maçı izleyenler arasında Ahsen Okyar, İlker Ersoy, Levent Açıkgöz, Celil Sağlam, Metin Sabancı, İsmail Açıkgöz, Özkan Koç ile Hollanda’dan izinli gelip Bayram tatilini Kandıra’da geçiren Hasan İnan ve çocukları yer aldı.

Kupa takdimi Maç sonunda çeşitli sürprizler vardı. Galip gelen Tanspor’a kupasını
vermek üzere Kocaeli Kandıralılar Derneği Denetleme Kurulu Başkanı Ahsen Okyar, Kandıra Gençlerbirliği eski kaptanlarından İlker Ersoy ve Bizkandırayız Platformu Başkanı Aygün Aynagöz birlikte takdim etti. Kupayı alan Ergün Açıkgöz centilmenlik göstererek Dostlukspor Kaptanı Orhan Kutlu ile birlikte kupayı kaldırdı.

Baklava ve ayran ikramı Kandıra Burak Market Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yılmaz bir sürpriz yaparak tüm oyuncu ve seyirciler için baklava ve ayran ikramında bulundu. Tüm oyuncular ve katılımcılar Burak Market sahibi İbrahim Yılmaz’a ayrıca teşekkür etti.

Hatıra fotoğrafı Hem bayram coşkusu ve hem de geçmiş günlerin anılarının tazelendiği toplantı; müsabakanın her yıl tekrarlanması temennisi ile hatıra fotoğrafları çekilerek sona erdi.

1 Tanspor - KopyaTanspor Takımı

2 Tanspor 7 Dostlukspor 6 - KopyaTanspor 7 – Dostlukspor 6

3 Dostlukspor - KopyaDostlukspor Takımı

4 - KopyaMesut Memiş, Yusuf Mert Açıkgöz

5 - KopyaAygün Aynagöz, İlker Ersoy ve Ahsen Okyar Kupa takdim ederken

6 - KopyaMaç öncesi takımlar bir arada

7 - KopyaMaç sonrası kupa kaldırıldı

8 - KopyaTanspor oyuncuları kupa ile..

9 - KopyaMaç öncesi ekipler birarada

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.