Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

9Tem/220

Şehitler ölmez vatan bölünmez. – Av. Zeki HACIİBRAHİMOĞLU

zeki hacıibrahimoğluŞehitler ölmez vatan bölünmez. - Av. Zeki HACIİBRAHİMOĞLU

Bu sloganı ben çocukluğumdan buyana duyar ve bilirim. Ancak terörist başının 1984 yılında başlattığı eylemlerden sonra çok daha fazla duymaya başladım. Şehitler ölmez vatan bölünmez sözü çok kutsal ve çok anlamlı bir sözdür. Ancak bununda önemini ve değerini kaybettirdiler!

Cenab-ı Allah Bakara suresinde “ Onlara ölü demeyiniz, onlar ölü değiller “ diye buyurarak şehitlik makamını taçlandırmıştır. Şimdi bir kanun çıkardılar bazı eylemlerde ölen PKK’lıları da şehit kapsamına aldılar! Hatta Hristiyan Hrant Dink’i de şehit ilan ettiler!

Şehitler ölmez sözü havada kaldı, şehitler ölmüyor ama ölenler şehit oluyor. Vatan bölünmez deniyor ama vatanın bazı bölgeleri Türkiye Cumhuriyeti haritasından çıkarılmak isteniyor!

Adamların açıkça istekleri ve eylemlerine bakıyorum büyük bir cesaretle devletimizi bölmek ve parçalamak uğruna ellerinden geleni yapıyorlar!

Askerlikle ilgili kanun çıkardık zenginlerin ve bürokratların çocukları istenen parayı yatırıp makbuzunu ibraz ettiklerinde hiç askeri kıyafet giymeden askerliklerini yapmış sayılıyorlar!

Peki parası olmayan fakir vatan evlatları askere alınıyor ve şehit oluyorlar! Vatanı korumak sadece fakir vatan evlatlarının çocuklarının görevi oluyor.

21 yaşında vatani görevini yaparken Şırnak’ta şehit düşen Cevdet Deniz Özdemir şehit olmadan önce sosyal paylaşım sitesinde şunları yazıyordu. “ Benim ödediğim vergilerle lüks arabalarla gezip benim teröristleri öldürmeme izin vermeyen zevatlar artık uyanın! Sen rahat uyuyasın diye sırtımda 40 kilo yükle aklımda vatanım dağlarda geziyorum! “

Parası olduğu için askerlikten yırtan zengin çocukları da plajlarda 40 kiloluk güzel bayanları havaya kaldırıp indirerek fink atmaktadırlar! Şehitlerimizin aklında vatanları, “entellerin” akıllarında da para şöhret ve kadın! Allah Türk milletini korusun!

İstiklal marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy diyor ki,
Korkma sönmez bu şafaklarda yüzen Alsancak. Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır parlayacak. O benimdir o benim milletimindir ancak.

Şafaklarımızda yüzen Alsancak sönmeyecek ve milletimizin yıldızı sonsuza kadar parlayacaktır.

Tanrı Türkü korusun ve yüceltsin.

Ne mutlu Türküm diyene…

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.