Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

29Haz/220

Peki Biz!… – Sinan YOLCU

06c382c5ae
Peki Biz!… - Sinan YOLCU

İlk insan ve ilk Peygamber olan Hz. Adem'in (a.s) iki oğlundan birinin Cennet'e diğerinin Cehenneme gideceği, Yarım asır bir firavunla aynı yastığa baş koyan Asiye'nin Cennet'e gideceği, yüzlerce sene bir Peygamberle aynı yastığa baş koyan Nuh'un (a.s) karısının Cehenneme gideceği, hiç kimsenin garantisinin olmadığı bir dünyada yaşayıp imtihan oluyoruz..

Bizden öncekiler Hak ile Batıl'ın saflarının netleştiği bir zamanda imtihanlarını yaşadılar ve gittiler.

Hz. Musa (a.s) döneminde yaşayanlar Firavun ve Karun'un sistemleriyle, Hz. İbrahim (a.s) döneminde yaşayanlar Nemrut ve onun zulüm düzeniyle,

Hz Muhammed (S. A. V) döneminde yaşayanlar, Ebu cehil, Ebu leheb ve cahiliye sistemiyle imtihan oldular ve gittiler..

Peki biz;

Bizede Hak ile Batıl'ın birbirine karıştırıldığı, Din adına dinsizliğin yaşandığı, günahların sıradanlaştığı, resmileştiği, kurumsallaştığı ve vergiye tabi olduğu, adaletin ve hak'kın yerlerde süründüğü, taciz ve tecavüzün, yalan ve talan'ın zirve yaptığı, güvenilir İnsanların hain olduğu, hainlere ise güven duyulduğu, sebepsiz cinayetlerin işlendiği, eşcinselliğin normal sayıldığı, deistlerin ve ateistlerin çoğaldığı, mal, makam ve mevki uğruna tüm değerlerin yitirildiği - masa, kasa, nisa uğruna tüketildiği, kazançların Helal'mi Haram'mı diye bakılmadığı, yapılan yanlışlara din adına kılıf uydurulduğu ve inançların temelsiz - göstermelik olduğu ve herkesin şu üç günlük dünyada fırıldak olduğu garip bir zamanda imtihan düştü...!!! 

Allah sonumuzu hayretsin.

(Ve bizi Rıza'sına uygun yaşayanlardan eylesin..)

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Kategori: Mesaj Yorum gönder.
Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.