Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

19Şub/120

Doç. Dr. Azime Tezer Kocaeli Kandıralılar Derneğinde…

 kkd logo KOCAELİ KANDIRALILAR DERNEĞİ - 11 OCAK 1994 “dünden bugüne 19. yıl”

Doç. Dr. Azime Tezer Kocaeli Kandıralılar Derneğinde...

Kocaeli Kandıralılar Derneğinin Şubat ayı yemekli toplantısında, İstanbul Teknik Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü'nden, Kandıralı hemşerimiz Doç. Dr. Azime Tezer konferans verecektir.

Kocaeli Kandıralılar Derneğinin 28 Şubat 2012 Salı akşamı saat: 19:30 Otel Asya’da

başlayacak toplantısında Doç. Dr. Azime Tezer "Yerleşmeler, Doğal Tehlike Riskleri ve Planlamanın önemi" konusunda bilgi verecektir.

Başarılı çalışmaları sebebiyle;

- Yenişehir Spor Kulübü Başkanı Erdoğan Akkuzu,

- Akçelik AŞ Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Ak ve

- Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Av. Emel Ceylan Balcıoğlu’na plaket verilecektir.

Yeni üyelerden;

- İnşaat Mühendisi Baturhan Üretürk’e

- Kocaeli Beylerbeyliler Dernek Başkanı Ayhan Ayyıldız ve

- Menkul Değerler AŞ İzmit Şube Müdürü Cihat Kaymas’a üyelik rozetleri takılacaktır.

Dernek yöneticileri, Doç. Dr. Azime Tezer'in gelen soruları da cevaplayacağı toplantıya üyelerini ve Kandıra’yı sevenleri ailece bekliyor.

Kocaeli Kandıralılar Derneğinin Şubat ayı toplantısına katılmak isteyenler Başkan Yardımcıları Erdal Baykara (0532 225 30 05) ve Günay Gülcü’nün (0532 251 41 43) telefonunu arayarak rezervasyon yaptırabilir.

doç azime tezer Doç. Dr. Azime Tezer kimdir?

İTÜ Şehir ve Bölge Planlama Bölümü’nde Doçent olarak görevlidir. Şehir planlama sürecinde ekolojik planlama politikaları, doğal tehlike risklerinin azaltılmasına yönelik şehir planlama uygulamaları, arazi kullanımı ve ulaşım etkileşimi konularında yayın ve araştırmaları bulunmaktadır.

1993 yılında doktora çalışmaları için Avustralya New South Wales Üniversitesi, İnşaat Mühendisliği Fakültesi, Ulaştırma Bölümü’nde yedi ay süreli; 2003-2005 yılları arasında misafir öğretim üyesi olarak ABD Massachusetts Üniversitesi-Amherst’de, Ekolojik Kentler Projesi'nde UNESCO Keizo Obuchi Araştırma Bursu ile araştırma yapmıştır.

Şehirsel alanlarda biyolojik çeşitliliğin yönetimine yönelik biyosfer rezervlerinin potansiyelleri; şehir plancıları ve yerel yönetimler için doğal tehlikelere dayalı risklerin azaltılmasında uygulama araçları ve teknikleri; mekansal planlama ile ekosistem servislerinin entegrasyonu ve ekoloji-duyarlı havza yönetimi modelleri, ilgi alanları arasında yer alan konulardır.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.