Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

18Şub/120

Kandıra’da Usta Kuaförler Birleşti

5   Kandıra'da Usta Kuaförler Birleşti

Kocaeli Kandıralılar Derneği Yöneticileri Çarşı Merkezinde altı Kandıralı Berber ustasının bir araya gelerek kurdukları “Salon Ustalar” ‘ı ziyaret etti.

Kandıralı Ayhan Özcan, yıllarca beraber çalıştığı dünün çırakları ve bugün ise ustalık belgelerini almış olan Altan Erel, Bayram Türkan, Hüseyin Ergül, Özcan Durmuş ve Bayram Adsız ile ortak erkek kuaför salonu açtı.

Salon Ustalar

Ziyarette konuşan Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Yardımcısı Erdal Baykara; “Kandıra’da böyle bir beraberliği gerçekleştiren altı hemşehrimizi tebrik ediyor, örnek olmalarını ve hayırlı kazançlar elde etmelerini diliyoruz. Kandıra her yaştan ve herkesimden insana hizmet verecek, modern bir kuaför salonuna kavuşmuş.” Dedi.

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Yardımcıları Erdal Baykara ve Erdoğan Görgün ile Deneti Kurulu Başkanı Ahsen Okyar’ın Kandıra’da bir ilki gerçekleştiren Salon Ustalar ziyaretine Kandıralı gençler; Serkan Bebek, Yavuz Bektaş, Berk Akçay ve İsmail Çolak da katıldı.

Ziyaret Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Yardımcıları Erdoğan Görgün ve Erdal Baykara’nın, Altan Erel’e Derneğin seramik tabağını takdim etmesi ile sona erdi.

1 Ayhan Özcan ve ortakları

2 Her türlü saç bakımının yapıldığı modern Ustalar Salonu

3 Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Yardımcıları Erdoğan Görgün ve Erdal Baykara, Altan Erel’e Derneğin seramik tabağını takdim ederken

4 Usta Kuaförlerin Ustası Ayhan Özcan genç müşterisi ile ilgilenirken

5 Kocaeli Kandıralılar Derneği Yöneticileri Salon Ustaların Ortakları ile birlikte

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.