Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

15May/220

KSMMMO’da kongre başladı..

280293556_10225871494281556_935714620513922407_n

14 Mayıs 2022 Cumartesi / KSMMMO’da kongre başladı.

Kocaeli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nın ( KSMMMO) 24. genel kurulu oda binasında gerçekleştirildi. Kıyasıya bir yarış içerisinde geçmesi beklenen seçimlerde 4 grup aday çıkardı. Etkin Grup adayı Tülin Keçeci Güngör, Değişim Grubu adayı Taner Öner, Diyalog Grubu adayı Özcan Çakır, Birlik Grubu adayı Murat Korkmaz yarışacak. Genel kurulun ilk gününde adaylar üyelere verdikleri vaatleri tek tek açıkladı ve oy kullanma hakkı olan 2 bin 70 üyeyi yarın yapılacak seçimler için sandık başına çağırdı.

DEMİRÖZ DİVAN BAŞKANI

Adayların verdiği ortak önerge ile divan başkanlığına TÜRMOB Genel Saymanı Mustafa Levent Demiröz’ün seçilmesi ile kongre başladı. Genel kurulda mevcut başkan Mustafa Taşpınar açılış konuşmasını yaptı. Hızla değişen ve değerleri değiştiren olayların korkutucu olduğunu söyleyen Taşpınar, “Yaşanan ekonomik gelişmeler, gelir dağılımındaki eşitsizlik çok ciddi riskler oluşturuyor. Hükümetler salgından en çok etkilenenlere destek vermek için daha istikrarlı politikalar üretmek zorundalar.

SORUNLARIMIZI DİLE GETİRMELİYİZ

Muhasebe meslek sahiplerinin eğitimlerini sürdürmelerine destek olmalıyız. Pandemide hayatımız durduğunda mali müşavirler ve odamız durmadan çalışmıştı ve işletmeleri ayakta tuttular. Yüz yüze eğitimlere ara verdik ancak online olarak eğitimleri sürdürdük. Yapılan çalışmalarla mesleğin gelişmesine katkıda bulunduk. Etkinliğimizi ve varlığımızı devam ettirmeliyiz. Odalarımız mesleğin etkin bir şekilde yapılması için vardır. Sorunlarımızı her alanda dile getirmeye devam edeceğiz ve sorunların ortadan kalkması için mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

SEÇİM PAZAR GÜNÜ

Oda binasında gerçekleştirilen genel kurulun ilk gününde adaylar üyelere vaatlerini açıkladı, oda için yapacakları projeleri ortaya koydu. Yarın yine oda binasında gerçekleştirilecek oy kullanma işlemi için üyeler saat 09.00’da sandık başına gelecek. Saat 17.00’de açılacak olan sandıklarda 7 kişilik yönetim, 3 kişilik denetim, 5 kişilik disiplin ve 30 kişilik üst kurul delegesi seçilecek

4-aday-2-1652525214

Taner Öner, Murat Korkmaz, Tülin Keçeci Güngör, Özcan Çakır

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.