Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

17Şub/120

Merhum Kandıra Kaymakamı Mehmet Sarıcan 4 Mart 2007’de ebediyete uğurlanmıştı…

  19Nisan2006VanValisiMnirKaraloluKandraKaymakamMehmetSarcan_thumb 4 Mart 2007 Tarihinde elim bir trafik kazasında kaybettiğimiz  Kandıra Kaymakamı Mehmet Sarıcan (13 Ekim 2003 – 4 Mart 2007) kabri başında ziyaret etme imkanı bulduk. Rabbim değerli Kaymakamımıza ve kaybettiğimiz bütün değerlerimize rahmeti ile muamele etsin.. Amin..

Uzun zamandır devam eden bel ağrım için 3 ay önce Doktora gitmiş, flimlerini çektirerek yazılan ilaçları kullandım. Murat’ın düğünü, yıl sonu işlerini bahane ederek tekrar doktora gidemedim. Perşembe günü kayınbirederim Sebahattin Baykara başıma dikildi haydi doktora gidiyoruz dedi. Öğleden sonra birlikte Ofisten çıktık. Çınarlı Camii karşında Alca’nın  önünden geçerken Tuncer Akşener’in daveti ile Şirket Merkezine uğradık. Hal, hatır sorulması sonrası belim ile ilgili Kocaeli Devlet Hastanesine gidiyoruz dediğim de orada bulunan Muhammer Kırdemir hadi o zaman İznik Yeni Selöz’e hareket ediyoruz dedi.

Niye, niçin diyemeden kendimizi otomobilde bulduk. Sabahattin Baykara direksiyonda, ben ön koltukta, Muhammer Bey de arka koltukta İznik’e hareket ettik. Yalova’dan Bursa istikametine döndüğümüzde kendimizi rahmetli Kandıra Kaymakamı Mehmet Sarıcan’ın kabri başında dua etme imkanı bulduk. Hizmet ve görev insanı Mehmet Sarıcan’a binlerce rahmet diliyorum.

DSC00053 Ahsen Okyar

DSC00054 Muhammer Kırdemir

DSC00056 Sebahattin Baykara

DSC00057

Mehmet SARICAN (1967 - 2007)

19Nisan2006VanValisiMnirKaraloluKandraKaymakamMehmetSarcan_thumb Ahsen Okyar, Van Valisi Münir Karaloğlu, Kandıra Kaymakamı Mehmet Sarıcan ile birlikte

Kocaeli'nin Kandıra ilçe Kaymakamı Mehmet Sarıcan, 1967 yılında Tokat Yeşilyurt'ta doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini aynı yerde tamamladıktan sonra 1988 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu. Sarıcan, mezuniyet sonrası kısa süre idari yargı hakim adayı olarak çalıştı. 1990 yılında Balıkesir'de Kaymakam adayı olarak mesleğe başladı. Sarıcan, Bozcaada, Hisarcık, Kozluk, Kumru ve Kangal kaymakamlıklarında bulunduktan sonra 13 Ekim 2003'de Kandıra Kaymakamlığına atandı.

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Kandıra Kaymakamı Mehmet Sarıcan (40) 4 Mart 2007 günü vefat etti.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.