Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

21Nis/220

BizKandırayız Platformu’nun iftarı

4c4b80e7-31b7-485b-a3c3-58370318554a

20 Nisan 2022 Çarşamba / Yaklaşık üç ay önce hayatını kaybeden grup üyesi Günay Gülcü’nün anıldığı iftar öncesi Gülcü ailesi ile birlikte Kandıra Asri Mezarlıktaki kabri başında dualar okundu.
Ayyıldız Restoran’da gerçekleşen iftar yemeği öncesi Müzik Topluluğu üyeleri; Keman’da Efe Küçük, Kabak Kemane’de Berkan Geçgen’den ilahiler dinlediler.
İftar açıldıktan sonra Platform sözcüsü Aygün Aynagöz Gruptakileri tanıttı. BizKandırayız Müzik Topluluğu dışında, BizKandırayız Şiir Topluluğu üyeleri ve BizKandırayız Web sayfası yazarlarının da katıldığı iftar programı oldukça duygulu ve coşkulu geçti.

Günay Gülcü değerlendirmesi
Kandıralılar Derneği Denetleme Kurulu Başkanı Ahsen Okyar ve Kandıralılar Derneği 5. Dönem Başkanı Av. Hüseyin Acurman, Güzel ve dost insan Günay Gülcü ile ilgili hatıra ve değerlendirmelerini sundular.
Şiir Topluluğu üyelerinden Ebru Turhan Çetiner, Nizamettin Yılmaz ve Sabahat Ulutaş şiirler okudular. Müzik Topluluğu sanatçıları; Berkan Geçgen ve Efe Küçük’ün çaldığı parçalara eşlik etti.

Aynagöz’e hediye
Ç.Y.D.D. Kandıra Şube Başkanı Sevim Deren Platform Sözcüsü Aygün Aynagöz’e Atatürk saati hediye etti.

Birlikte fotoğraf
Topluluk daha sonra Atatürk Anıtı önünde hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Son olarak Cadde Café’de sohbet ve çay içilerek gece tamamlandı.

Büyük katılım
Nurşen - Aygün Aynagöz çiftinin ev sahipliği yaptığı geceye; Kandıra Belediye Başkanlarından Kenan Evin, Kandıralılar Derneği Başkanı Sinan Yolcu ve 2002-2004 dönemi Başkanı Av. Hüseyin Acurman, Kandıra Ç.Y.D.D. Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Sevim Deren ve İpek Sümer, Av. Figen Şentürk, Genç Kandıralılar Derneği Başkanı Nurullah Özer, Demokrat Parti Kandıra İlçe Başkanı Olcay Çelik ve eşi Sevinç Çelik, CHP Kandıra eski ilçe başkanı Recep Şenol ve ailesi, Belediye Meclis Üyesi Birten Kaya, THK Kandıra Şube Başkanı Vural Çevik ve ailesi, KOÜ Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kenan Acar ve ailesi, Sabahat-Cem Ulutaş, İşbankası Müdürü Serkan Geçgen ve Berna Geçgen, Telekom Müdürü Hamza Tüfenkçi ve ailesi, Dağdeviren, Dr. Hacer Sarıyıldız, Ecz. Akif Aruca ve ailesi, İş insanı Bülent Bebek ve eşi Nurdan Bebek, Nebahat-Çetin Akarsu, Deniz-Levent Açıkgöz, Mehtap-Mesut Memiş, Belgin Yüksel, Aysel-Atilla Öztan, Melike-Yalçın Akkan, Kadir Özdemir ve ailesi, Neslihan-Cem Küçük, Sevtap-Asım Filiz, Serdar Dündar ve ailesi, Ebru Turhan Çetiner, Gökay Çetiner, Olcay-Zafer Tokdemir, Melek-Melih Evircan, Günay Çölmek, Sanver Deren, Satranç hocası Mustafa Yıldız, ressam Aytaç Kürekçioğlu, Sanayici Selçuk Uztürk, İşinsanı Selman Uztürk, Şenol Sol, Hakan Saltık, Salih Horoz, Nazlı Şen, Gül Alkan, Hilal Tugay, Berna Erdim, Sabahattin Akyıldız, Fatoş Cansever, İnci Bayrak, Celil Sağlam, Orhan Can, Nizamettin Yılmaz, Ayfer, Afet Aynagöz, Aliye Erdoğmuş, Kandıralılar Derneği Denetleme Kurulu Başkanı Ahsen Okyar ve ailesi, Biz Kandırayız Müzik Topluluğu hocaları Engin ve Şahin Ecevit ile Günay Gülcü’nün eşi Fikriye Gülcü, kayınbiraderi Orhan Er ve oğlu Levent Gülcü ve eşi katıldı.

 1 - Kopya

Günay Gülcü’nün Kandıra Asri Mezarlıktaki kabri başında

2 - Kopya

Keman’da Efe Küçük, Kabak Kemane’de Berkan Geçgen

3 - Kopya

Fikriye Gülcü ve Ailesi, komşuları ile birlikte

4 - Kopya

Selçuk Uztürk, Selman Uztürk, Kenan Evin, Sinan Yolcu, Salih Horos, Orhan Can

5 - Kopya

Av. Hüseyin Acurman Günay Gülcü ile ilgili hatıraları aktarırken

6 - Kopya

Ç.Y.D.D. Kandıra Şube Başkanı Sevim Deren, Platform Sözcüsü Aygün Aynagöz’e Atatürk saati hediye ederken

 7 - Kopya

İftara büyük ilgi gösterenler

8 - Kopya

Doç. Dr. Kenan Acar ve toplantıya katılanlar

9 - Kopya

BizKandırayız Müzik Topluluğu hocaları Engin ve Şahin Ecevit ile iftara katılanlar

 10 - Kopya

Toplantının sonunda Platform üyeleri Atatürk Anıtı önünde

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.