Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

1Nis/220

15. Başkan Sinan Yolcu ile ilk ziyaret Kandıra’ya..

1

15.Başkan Sinan Yolcu ile Kandıra turu

Kuruluşunun 29. Yılını kutlayan Sinan Yolcu Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri Kandıra’da seri ziyaretlerde bulundu.

25 Mart 2022 günü genel kurulunu İzmit Otel Asya’da toplayan ve 15.Başkanı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Sinan Yolcu ile birlikte yeni yöneticilerini seçen Kocaeli Kandıralılar Derneği ilk ziyaretini Kandıra’ya yaptı.

Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Yolcu, Yönetim Kurulu üyeleri; Salim Yaşar, Erdal Baykara ve Altınay Uçar, Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar, Denetleme Kurulu üyeleri; İbrahim Yılmaz ve Timuçin Sevilmiş, Danışma Kurulu üyeleri; Ali Kocatürk, Recep Yıldız ve Volkan Bulgurcu’dan meydana gelen Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri; Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kızmaz, Korkmaz Çelik Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Kokmaz, İş Bankası Müdürü Serkan Geçgen ve İlçe Yazı İşleri Müdürü Ergün Şen’i makamlarında ziyaret etti.

Ziyaretlerde; Dernek Yönetim Kurulu üyesi Mimar Mücahit Küçükcici’nin yazdığı “Kandıra” şiirinin yer aldığı çerçeveli tablo da takdim edildi.

1Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan ile birlikte (Recep Yıldız, Timuçin Sevilmiş, Ahsen Okyar, Volkan Bulgurcu, Dernek Başkanı Sinan Yolcu, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Ali Kocatürk, Erdal Baykara, Salim Yaşar, İbrahim Yılmaz ve Altınay Uçar)

2Kocaeli Kandıralılar Derneği 14.Başkanı Ali Kocatürk ve 15.Başkanı Sinan Yolcu, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’a ziyaret çiçeğini takdim ederken

3Salim Yaşar, Ali Kocatürk ve Sinan Yolcu, Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kızmaz’a, Derneğin hatıra tabağını verirken

4Ali Kocatürk, Erdal Baykara, Sinan Yolcu, Altınay Uçar ve Timuçin  Sevilmiş, Korkmaz Çelik Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Kokmaz’a; Dernek Yönetim Kurulu üyesi Mimar Mücahit Küçükcici’nin yazdığı “Kandıra” şiirinin yer aldığı çerçeveli tabloyu takdim ederken

5Erdal Baykara ve Başkan Sinan Yolcu, İş Bankası Kandıra Şube Müdürü Serkan Geçgen’e, Derneğin hatıra tabağını verirken

6Sinan Yolcu Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneği Yöneticileri, İlçe Yazı İşleri Müdürü Ergün Şen ile birlikte

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.