Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

21Şub/220

Günay Gülcü vefatının 7. gününde, İzmit Baç Çınarlı Camiinde anılacak.

gunay-gulcu

Kocaeli Kandıralılar Derneğinin kurucusu Sanayici - İş insanı Günay Gülcü vefatının 7. gününde, İzmit Baç Çınarlı Camiinde anılacak.

23 Şubat 2022 Çarşamba günü İkindi namazına müteakip Asker arkadaşı Bestekar–Mevlidhan Amir Ateş’in de duasını yapacağı toplantıya; yakınları, komşuları, arkadaşları ve ilgi duyanlar davetlidir.

Günay Gülcü kimdir?

- 17 Haziran 1942 tarihinde Kandıra’da dünyaya geldi.                         - İlkokulu; Kandıra Akçakoca İlkokulunda okudu.                                    - Kandıra Ortaokulundan 1958 yılında mezun oldu.                               - Lise tahsilini; İzmit Erkek Sanat Enstitüsünde tamamladı ve 1960 yılında mezun oldu.                                                                                      - 1960 - 1961 arası İzmit Belediyesinde Numarataj memuru olarak çalıştı. - 1961 - 1969 yılları arasında Seka İzmit Müessesesinde Kalite Kontrolör olarak çalıştı. - 1969 - 1984 senelerinde Almanya’da Makine Montörü olarak gurbetteki çalışmalarını sürdürdü. - Askerliğini Erzurum Aşkale’de yaptı. Karagücü’nde futbol oynadı.    - 12 sene birinci amatör kümede futbol oynadı. İzmit’te kurulu Kocaelispor dahil birçok kulüp ve derneğin üyesi. - 11 Ocak 1994 tarihinde kurulan Kocaeli Kandıralılar Derneğinde kurucu üye ve 4.Başkanı (26 Şubat 2000 – 5 Nisan 2002). - Kandıra Bağırganlı Köyü Taflan Koyu Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği’nin de kurucu üye ve 7. Başkanıdır. - Kandıra Musiki ve Tiyatro Derneğinin Kurucu üyesidir. - 1966 yılında kurulan Kocaeli ve Kocaelisporu seven “Eski Dostlar Grubunun” üyesidir. - Bizkandırayız Müzik Topluluğu üyesidir. - 1981 yılında kurulan Elsan Ebonit Kaplamacılık San ve Tic. A.Ş.’nin yönetim kurulu Murahhas Üye ve Genel Müdürüdür. - İzmit Ticaret Odası ve Kocaeli Sanayi Odası üyesidir. - 1966 yılında Kandıralı Mustafa Er’in kızı Fikriye hanımla evlendi. 2 oğlu 5 torunu var

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.