Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

20Şub/220

GÜZEL İNSAN GÜNAY GÜLCÜ’NÜN ARDINDAN.. – Av. Abdurrahman KAYMAK

Gunay-Gulcu-Vefat-Kocaeli-Kandira-1280x720

GÜZEL İNSAN GÜNAY GÜLCÜ'NÜN ARDINDAN.. – Av. Abdurrahman KAYMAK

Bugün fena bir gündü. Günay abiyi, kimilerinin abisi, kimilerinin Günay Dedesini uğurladık. Benim hayatım saf iyi kalpli insanlardan iki tane vardı. Biri Günay abi idi. Bu kadar karşılıksız, gönülden her şeye koşan bir insan görmedim ben. Hiç almazdı, hep verirdi Günay abi.

Çarşıya çıktı mı mutlaka bana uğrardı. Bankadan dönüyordum bir uğrayayım derdi. Hiç meşgul etmezdi. İşe gömüldüğüm anlarda, sen devam et, işin var deyip geldiği gibi usulca giderdi. Yüzü hep gülerdi. Her beni gördüğümde kızımız nasıl, torunum nasıl derdi. Sevgili Kardeşim derdi hitap ederken. Birden fazla kişiye hitap edecekken ayağa kalkar ceketini iliklerdi. Dinler dinler hak verirse “hiç ya” derdi. Bu onun onay cümlesiydi.

Dedeliği yaşından gelmezdi onun kır saçlarından gelirdi. Kandıra Sevdalısı idi Günay abi. Konu Kandıra oldu mu akan sular dururdu. Kandıra’ya değer katan herkese büyük saygı duyardı. Amir Ateş Abi, Türkan Kandıralı abiler gibi tüm değerlerimize büyük bir saygı ile yaklaşırdı.

Neşeli adamdı Günay abi. Herkesi tanırdı. Derneğimiz her faaliyeti için inanılmaz kişilere ulaşır, herkesi tanırdı. O Avrupa’yı en çok gezen Kandıralı idi ne de olsa. O Şekerim Şerif’in şeker evladıydı.
Günay abi için anlatılacaklar yazarak bitmez. Ama ne var biliyor musunuz. Bugün içim çok acıdı. Kafası farklı çalışan bir adamı uğurladık bugün. Çok Abdurrahmanlar geldi, geçti. Ama Günay Gülcü özel bir adamdı.

O şöyle derdi: A oğlum Kockoca Kandıra’yı bıraktın da fıçıcık İstanbul’a mı gittin. Günay Abi, oldu mu şimdi Koskoca Kandıra’yı bırakmak !

Hakkını helal et güzel yürekli insan. Rabbim sana en güzelini nasip etsin.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.