Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

10Şub/220

İZMİT BELEDİYE BAŞKANI HÜRRİYET, DERNEKLERLE KENT İÇİN ORTAK AKILDA BULUŞTU

202o892
4 Şubat 2022 Cuma / İZMİT BELEDİYE BAŞKANI HÜRRİYET,  DERNEKLERLE KENT İÇİN ORTAK AKILDA BULUŞTU

İzmit Belediyesi ve İzmit Kent Konseyi'nin kentteki yöre dernekleri ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduğu Ortak Akıl Buluşmaları programının ikincisi  gerçekleşti. Ortak Akıl Buluşmaları’nın ikincisi, yine İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol’un ev sahipliğinde Wellborn Luxury Otel’de yapıldı.

FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPILDI

Dernek temsilcilerinin firiklerini paylaştığı toplantıda ayrıca hemşehri dernekleriyle sürekli istişarede bulunan İzmit Belediyesi'nin gerçekleştirdiği çalışmalara dair video sunumu da yapıldı.
DERNEKLER TEŞEKKÜR ETTİ

Konuşmaların ardından dernek başkanları ve yöneticileri, İzmit Belediyesi'nden beklenti ve taleplerini dile getirdiler. Yapılan çalışmaların çok kıymetli ve önemli olduğunu, çalışmaları yakından takip ettiklerini belirtirken, hayata geçirilecek olan dernekler yerleşkesinin ihtiyaçlarını karşılayacağını söylediler. Böyle anlamlı bir buluşmaya imza attıkları için İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol’a da teşekkür ettiler.

IMG-0061

IMG-0055İzmit Belediye Başkan Basın Danışmanı Cem Şakoğlu

IMG-0058İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol

IMG-0059İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet

IMG-0051Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanları; Prof. Dr. Mehmet Bayrak, Ali Kocatürk, Ahsen Okyar, Salim Yaşar, Erdal Baykara, Recep Yıldız, Harun Reşit Kocagöz

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.