Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

31Oca/220

İYİ Parti, Yeniden Aydınlanma Derneği’ni ziyaret etti.

3

27 Ocak 2022 Perşembe / İYİ Parti, Yeniden Aydınlanma Derneği’ni ziyaret etti.

Dr. Pelin Coştur Filiz Başkanlığındaki İYİ Parti İzmit İlçe yönetimi, Yeniden Aydınlanma Derneği’ne ziyarette etti.

Ziyarete; Başkan Yardımcıları Tuğba Kahyaoğlu, Erol Derin, Ali Osman Aydın, İlçe Sekreteri Cemil Uslu, Kadın Politikaları Başkan Vekili Ünzile Yılman, Gençlik Kollarından Taner Yurtbay katıldı.

Yeniden Aydınlanma Derneği’nden; Kocaeli Şube Başkanı Selçuk Pınar, yöneticilerden Ertan Kaptan, Kıymet Satar, Ali Aydın, Mutlu Yurt, Mehmet Kılıçarslan ile Ömer Tombaklar ile Adem Arı ziyarette hazır bulundu.

Selçuk Pınar; “Biz bir sivil toplum kuruluşuyuz. Siyasi partiler toplumun desteğini alarak devlet yönetimine talip olan örgütlenmelerdir. Sivil toplum kuruluşları siyasi partilerin halk ile temasını güçlendiren yapılardır. Daha temsilciliğimizin resmi açılışını yapmadan yapmış olduğunuz ziyaret bizleri bu noktada ziyadesiyle memnun etmiştir” dedi.

İlçe Başkanı Dr. Pelin; “Biz halkın teveccühünü kazanmayı hedefliyorsak halka inme noktasında tüzüğümüze, ilkelerimize ve devlet yönetim felsefemize uygun dahası milletin geleceği için olumlu düşüncesi olan her türlü kuruluşla iletişim halinde olmak durumundayız. Yeniden Aydınlanma Derneği’ni ülkemizi geleceğe taşıyacak bir aydın hareketi olarak görüyoruz” dedi.

Sıcak bir sohbet ortamında geçen ziyarette ilgi genç partililerin üzerindeydi. Gençlik Kollarından Taner; Bilgisayarlar, android cihazlar ve 3D cihazları sayesinde insan bilişinin yapay fiziksel ortama dahil olmasını sağlayan metaverse Türkçe deyimiyle sanal evren hakkında bilgi verdi.

Öğretim Görevlisi Adem Arı; 2015-16 yıllarında İzmit Belediyesi için yaptığı “Tarihi ve Kültürel Yönleriyle İzmit Köyleri Projesinin eksikliklerinin tamamlanması, güncellenmesi ve İzmit için yapılabilecek diğer projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Selçuk Pınar, misafirleri Derneğin Sığınmacılar konusunda 5 Şubat’ta yapacağı panele davet etti.

1İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Dr. Pelin Coştur Filiz, Yeniden Aydınlanma Derneği’nden; Kocaeli Şube Başkanı Selçuk Pınar

2Öğretim Görevlisi Adem Arı, İzmit ile ilgili çalışmalarını aktarırken

3 İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Dr. Pelin Coştur Filiz ve ziyarete katılanlar

4

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.