Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

21Ara/210

Tek nefeste Getir! Sen çok yaşa Barış Hoca!

269602214_1524277487928023_687245388243096711_n

İzmit İmam Hatip Lisesi matematik öğretmeni Barış Gökdemir, “Getir” reklamlarında oynadı. Hem de tek nefeste Türkiye’nin bütün şehirleri sırasıyla sayarak…

Barış Gökdemir, Kandıra’nın Antaplı köyünde doğdu, İzmit Tavşantepe Mahallesinde büyüdü. İzmit İmam Hatip Lisesi mezunu olan Barış Hoca, matematik öğretmeni oldu. Halen meslekte 24. Yılı. Son 11 yıldır da mezun olduğu İzmit İmam Hatip Lisesinde matematik öğretmeni olarak görev yapıyor.

TEK NEFESTE!

Barış Hoca geçtiğimiz yıllarda Türkiye’nin tüm şehirlerini plaka sırasına göre ve “tek nefeste” sayarak meşhur olmuş, Barış Hoca’nın videoları sosyal medya hesaplarında sıkça paylaşılmıştı. Barış Hoca şimdi o sıralamayı “Getir” firmasının reklam filminde de tekrar etti. Ve o reklam filmi tüm ulusal kanallarda ve sosyal medya mecralarında yayınlanmaya başladı.

MAKSADIM KODLAMAYI SEVDİRMEK

Reklam filminde de öğretmeni canlandıran Barış Gökdemir Hoca tek nefeste söylemesinin çıkışını ve reklam filmini şöyle anlattı:
“Ben öğrencilerimi sınıfta sayarken 1, 2, 3 yerine Adana, Adıyaman, Afyon şeklinde sayıyordum. Maksadım sayıları şehir isimleriyle kodlayarak, matematik formüllerinin daha kolay akılda kalabileceğini göstermekti.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.