Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

5Mar/110

Kandıralılar Kaymakam Mehmet Sarıcan’ı unutmadı

kandiraliler 4 plaket

Kandıralılar Kaymakam Mehmet Sarıcan’ı unutmadı

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanları, 4 Mart 2007 tarihinde bir trafik kazasında hayatını kaybeden Kandıra Kaymakamı Mehmet Sarıcan için bir bildiri yayınladı.

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan, Derneğin geçmiş dönem Başkanları Turan Sarı, Günay Gülcü, Erdal Baykara, Recep Yıldız ve Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar ile birlikte yaptığı açıklamada; “Merhum Kaymakamımız Mehmet Sarıcan’ı elim bir trafik kazasında kaybedişimizin üzerinden dört yıl geçti. Dost ve bilgi sahibi, hepimizin sevip saydığı bir insan, bürokrat ve devlet adamı olan değerli Kaymakamımızı unutamadık. Kandıra tarihinin ilk kurultayını O topladı. İzmit’te tertiplediği Kandıra Günleri büyük ses getirdi. Hizmetlerinin daha ikinci yılında Kocaeli’de yılın bürokratı seçildi. Dernek faaliyetlerimize muntazam katıldı ve çalışmalarını sundu. Sivil toplum kuruluşlarının önemini bilerek çalışmalarımızı destekledi. Hatta mezun olduğu Yüksek Okulun mensuplarını da bir araya getirerek varlıklarından Kocaelilileri haberdar etti. Vefatının dördüncü yılında Değerli Kaymakamımız Mehmet Sarıcan’a Allah’tan rahmet, ailesine, hemşehrilerimize ve dostlarına sabır diliyoruz.” dedi.

1

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan bildiriyi okurken

2

Ayaktakiler; Erdal Baykara,Ahsen Okyar, Recep Yıldız

Oturanlar: Günay Gülcü, Erdoğan Alkan ve Turan Sarı

3

Merhum Kaymakam Mehmet Sarıcan, KBB Başkanı İbrahim Karaosmnoğlu ve Kocaeli Kandıralılar Derneği Yöneticileri Aralık-2005 Otel Asya/İZMİT

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.