Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

11Ara/210

Ankara Ziyareti – Selçuk PINAR

PHOTO-2021-12-09-17-53-49 

Ankara Ziyareti – Selçuk PINAR

Yeniden Aydınlanma Derneği Kocaeli İl Teşkilâtı olarak Halil Konuşkan Başkan ile birlikte  9 Aralık 2021 Perşembe günü Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Mansur Yavaş başkanımıza ziyarette bulunduk.

Mansur Yavaş Başkanımız; havalı olmayan, makyajlı olmayan, mütevazı, halktan biri, aynı zamanda kul hakkı yemeyen, yiyenlere de tepki gösteren, öğrencilere, ihtiyaç sahiplerine ve kadınlara unutulmayan yardımlarda bulunan, milliyetçi kimliğinin yanı sıra, halkçı, dürüst, güvenilir bir lider vasfında olan, hukukçu, ülkücü biriyle sohbet etmek güzel ve mutluluk vericiydi.

Ziyaret esnasında İhsan Yavuz abinin Beşiktaş taraftarı olan Mansur Başkana hediyesi, aynı zamanda İstanbul ekibinden Aspay Cebeci hanımefendinin kitaplarını hediye etmesi de taktire şayan hareketlerdi.

Burada şunu unuttuk. Birbirimizi öveceğiz ama eksik varsa söyleyeceğiz. Burada dernek adına bir şilt yaptırılıp verilseydi sayın Başkana adımız da unutulmazdı, ziyaretimiz de.. Yani net.

Daha sonra Kerim Yılmaz beyin bizi Halk Ekmek işletmesini gezdirmesi, orada sohbet edilmesi ve tabii ikramları, unutulmayan karelerdi.

Biz Kocaeli ekibi olarak Pişmaniye&Saray Helvası almayı unuttuk ama bu eksiğimizi telafi ettik.

Halk Ekmek işletmesinden çıkarken bizim aracın bagajında Adem Arı hocanın bal tatlı kabakları vardı iki tane. Onları hemen Kerim bey ve Kürşat Karacabey beye hediye ettik. Tarifini isteyen Kerim  beye Adem hoca gönderecek...

Bizim gurupta Kocaeli Aydınlar Ocağı’nın kurucu ve Başkanlarından duayen Ahsen Okyar hocamızın olması bize onur ve mutluluk verdi. O’nun tecrübelerinden her daim faydalanıyor ve onu takdir ediyoruz.

Velhasıl toparlayalım, en son İYİ Parti Genel Merkezine gittik. Siyasi İşler Başkanı Cihan Paçacı bey ve Eğitim Politikaları Başkanı Şenol Sunat hanıma ekip olarak ziyarette bulunduk.

Orda beklerken Genel Sekreter sayın Uğur Poyraz’ı arayıp hukuk konusunda teşekkür ettim.

Mali İşler Başkanı Ümit Dikbayır beyi aradım, İstanbul’da olduklarını söyledi. Kocaeli’ye davet ettim İl Başkanına iletin, program yapalım dedi.

Teşkilat Başkanı Koray beye İstanbul’da olduğu için ulaşamadım, daha doğrusu bana verdikleri numara ofis numarasıymış.

Türk Dünyası ve Yurtdışı Türkler Başkanı Yavuz Ağıralioğlu hocayı açılışımıza davet etmek için arayamadım, numarası gelmedi henüz.

Yolculuğumuz neşeli, hoş muhabbet ile geçti.

Derneklerde ve STK’lar da eğer tabela derneği değil ise ki, biz değiliz bunu defalarca da kanıtladık.

Dernek yönetimi ve üyelerinin konfor alanlarının genişletilmesi olanağı olur.

Yeni insanlarla, iyi insanlarla tanışma fırsatımız oldu.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Selçuk PINAR Yeniden Aydınlanma Derneği Kocaeli İl Temsilcisi

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.