Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

11Ara/210

Bugün; Yalçın Şakacı kardeşimi kaybettiğimiz bir yıl oldu..

IMG_4176

11 Aralık 2021 Cumartesi / Geçen sene bugün 11 Aralık 2020 Cuma günü Saat: 17.45’te Ahmet Şakacı kardeşim aradı.. “Demin bildirdiler İzmit Devlet Hastanesinde tedavi gören ailemizin büyüğü Yalçın Şakacı abimi maalesef kaybettik..” dedi..

Yalçın Şakacı kardeşim Cumartesi günü öğle namazına müteakip Kandıra Ahmatlı Köyünden ebediyete uğurlandı.. Ve Ahmatlı Kabristanına defnedildi..

En son birlikte gerçekleşen hatıramız; Yalçın kardeşim, 29 Kasım 2020 Pazar günü öğleden önce Kandıra’ya geçerken yengemiz hanımefendi ile birlikte Kocabayramlar’a ziyaretimize geldi ve helalleşmek için buradayım, haberin olsun dedi. Bir saate yakın çardakta sohbet ettik. Ayrılırken de helalleştik. Gerçekten de bu son ve helalleşme ziyareti oldu..

Bir sene önce bugün ebediyete uğurladığımız Kocaeli Müftülüğü Din Hizmetleri Şefliğinden emekli Yalçın Şakacı kardeşime Allah rahmet eylesin.

Malike Yengemiz hanımefendi, oğulları Yasin ve Serkan Şakacı, kızı Yasemin Ergün, kardeşi Ahmet Şakacı başta olmak üzere yakınları ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dilerim.

Yalçın kardeşim çok çok güzel insandı..

IMG_7740_thumb

29 Kasım 2020 Pazar / Saat: 11.30 suları Kocabayramlar da Çardak’ta.. Bu son görüşmemiz oldu..

SAM_2044

22 Haziran 2012 / Yalçın Şakacı, Ahsen Okyar, Ahmet Şakacı ve Ahmet Acar.. Bizim ofiste..

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.