Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

3Ara/210

Büyükkaya Brokerlik 10. yılını ‘Akademi’ ile kutluyor

96606589045756

2 Aralık 2021 Perşembe / Büyükkaya Brokerlik 10. yılını ‘Akademi’ ile kutluyor

Türkiye’de özel sigortacılık alanında ilk sigorta doktoru unvanını alan Dr. Alaattin Büyükkaya tarafından kurulan Büyükkaya Uluslararası Sigorta ve Reasürans Brokerliği bu yıl onuncu yılını kutluyor.

Sigorta sektörünün her alanında 48 yıl boyunca üstlendiği görevlerle sigortacılıkta pek çok başarıya imza atan Büyükkaya Brokerlik yönetim Kurulu Başkanı Dr. Alaattin Büyükkaya, şirket kuruluşun onuncu yılında yaptığı konuşmada sigortanın dünyanın tüm gelişmiş ekonomilerinde anti-enflasyonist, faiz maliyeti olmayan en önemli fon kaynağı olduğuna dikkat çekerek bugün yüz binin üzerindeki sigortalı ve iş ortağıyla sektörde uzmanlaşmak ve hizmet sunmaktan gurur duyduklarını belirtti. Mikro sigorta ile kadınlar daha güçlü Büyükkaya Brokerlik olarak Türkiye’de ilk defa kadınlara yönelik Mikro Sigorta uygulaması ile binlerce kadının bugün hayata daha güçlü tutunmasına yardımcı olduklarına değinen Büyükkaya, birçok sigorta dalında da öncü uygulamalar ve sigortacılık teknikleri ile iş ortaklarının işlerini geliştirmelerine; sigortalıların ise ihtiyaçlarına uygun sigorta güvencesi almalarını sağladıklarını belirtti.

Küresel hizmet ağı Pandemide mobil sigorta uygulamaları ile kesintisiz hizmet vermeye devam ettiklerini ifade eden Büyükkaya, İstanbul’un en önemli iş merkezlerinden biri olan Eyüp Sultan’da kendilerine ait olan tarihi konağın kapılarını her sabah sigortalılara hizmet vermek için mutlulukla açtıklarını dile getirerek Amerika, Avrupa ve Orta Asya’daki ofisleriyle dünyanın her yerinde hizmet verebilen bir organizasyon yapısına sahip olduklarını söyledi.

Sigorta Akademisi’nden ücretsiz eğitimler Büyükkaya, şirketin onuncu yılında uyguladıkları sosyal sorumluluk projelerinin devamı olarak “Büyükkaya Sigorta Akademisi” adında sektör için ücretsiz bir eğitim programı başlatma kararı aldıklarını belirterek “Onuncu yılımızda bize güvenen yüz bini aşkın sigortalımıza, iş ortaklarımıza ve çalışanlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum.” dedi.

xxDr. Alaattin Büyükkaya 22- 23 Dönem İstanbul Milletvekili. İlk Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı, Maşukiye’de oturuyor.

buyukkaya-brokerlik-2

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.