Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

6Şub/120

Ahsen Okyar oğlunu evlendirdi

ahsenn Ahsen Okyar oğlunu evlendirdi

Aydınlar Ocağı eski Başkanı Ahsen Okyar’ın oğlu Muhsin Murat Okyar, Karamürselli İngilizce öğretmeni Nurbanu Taşçıoğlu ile dünya evine girdi

Aydınlar Ocağı eski başkanı ve KSMMMO Meclis Başkan Vekili Ahsen Okyar ve Nursel Hanım’ın muhasebeci olan oğulları Muhsin Murat ile Karamürselli Ayşe Hürriyet ve Yaman Taşçıoğlu çiftinin İngilizce öğretmeni olan kızları Nurbanu hayatını birleştirdi. Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen nikah törenine katılım oldukça yüksekti. Çiftin nikahı önemli isimlerin şahitliğinde kıyıldı.

MERAL AKŞENER ŞAHİTLİK YAPTI

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun kıydığı nikahın şahitliklerini; TBMM Başkanvekili Dr. Meral Akşener, AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş ve gelinin dayısı Hasan Basri Uzun yaptı. Nikah törenine Derince, Çayırova, Körfez ve Kandıra belediye başkanları, İl eski Müftüsü Hikmet Kutlu, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, çok sayıda iş adamı, sanayici ve siyasetçi katıldı. Çift, düğün sonrası balayı için Kıbrıs’a hareket etti.

logo 6 Şubat 2012

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Kategori: Aile Yorum gönder.
Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.