Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

3Mar/110

Kocaeli Aydınlar Ocağı ve Kocaeli Kandıralılar Derneğinden SP İl Başkanına taziye ziyareti

Yeni Resim 1

Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefat etmesiyle SP Kocaeli teşkilatına taziye ziyaretleri devam ediyor. SP İl Başkanlığına Kocaeli Aydınlar Ocağı ve Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri de taziyede bulundu.

SP İl Başkanı Mustafa Mercan’ın taziyeleri kabul ettiği ziyarette, Mehmet Aras, Maşallah Söğüt, Şenol Koç, Ö. Faruk Yıldırım ve SP İzmit İlçe Başkanı Mustafa Can’da hazır bulundu
SP İl Başkanlığı’na düzenledikleri taziye ziyaretinde konuşan Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar “Merhum Erbakan’ın Türkiye siyasetinde önemli bir yeri, hepimizi etkileyen bir yönü vardı, Allah rahmet eylesin” dedi. Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Mercan da “Şuanda yaşayan en önemli siyasi büyüğümüzü kaybettik. Son olarak hocamız bize hayat dersi verdi. Hocamız görevinin başında emanetini teslim etmek istiyordu ve istediği gibi de oldu. Bize düşen görev bundan sonra onun izinden yürümeye devam etmektir” eklinde konuştu.
Kocaeli Aydınlar Ocağı ziyareti
Saadet Partisi İl Başkanlığı dün de ziyaretçi akınına uğradı. Ahsen Okyar Başkanlığındaki Kocaeli Aydınlar Ocağı yöneticileri; İlim ve İstişare Kurulu Başkanı Nihat Gürer, İSU Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Halil İbrahim Kahraman, Yeminli Tercüman Cemal Barış, Eğitimci Bihter Gördü, İnşaat Yüksek Mühendisi Mithat Bora Bulut, Av. Ruhittin Sönmez, emeklisi Cemil Uslu, Süleyman Durak, İşadamı Ali Koç ve Av. Ruhittin Sönmez’in de katıldığı taziye ziyaretinde rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın Türkiye için yaptığı hizmetler konuşuldu.
Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri de oradaydı
Erbakan’ın vefatı üzerine ziyaretlerin ardı arkası kesilmeyen Saadet Partisi’nin bir diğer ziyaretçileri de Erdoğan Alkan Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri oldu. Diş Hekimi Turan Sarı, Sigortacı Erdal Baykara, Yurt İşletmecisi Levent Yağız, Market İşletmecisi Fahrettin Özaydın ve Salih Horoz’un katıldı. Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Yardımcısı Turan Sarı, Belediye Başkanlığı döneminde Kandıra’da yaşanan büyük sel felaketini sonrası Başbakan Yardımcısı olan Prof. Dr. Erbakan Hocanın imzası ile Kandıra Belediyesine aldığı yardımları anlattı. Kandıralılar hocamıza minnettardır dedi.

Taziye Defteri

Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar Değerli Hocamıza binlerce rahmet diliyorum yazarak, çıkışa konulan taziye defterini imzaladı.

Yeni Resim 1

Eski Kandıra Belediye Başkanı Turan Sarı, Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar, SP İl Başkanı Mustafa Mercan, Mehmet Aras, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan

Yeni Resim 2 

Kocaeli Aydınlar Ocağı ve Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri SP İl Merkezinde taziye ziyaretinde

Yeni Resim 3

Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar taziye defterini imzalarken

Yeni Resim 4

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.