Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

31Oca/120

Dr. Doğan, İzmit Belediyesi Projelerini Mali Müşavirlere anlattı

1 Dr. Doğan, İzmit Belediyesi Projelerini Mali Müşavirlere anlattı

Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli SMMMO’nın meclis toplantısında konuştu.

Mehmet Balimre Başkanlığında toplanan Kocaeli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın Ocak ayı meclis toplantısına katılan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan İzmit’te gerçekleşen önemli projeler konusunda Mali Müşavirleri bilgilendirdi. Oda Yönetim Kurulu Başkanı Ender Şenol’un açılış konuşması ardından söz alan Başkan Doğan, İzmit Belediyesi’nin 2009 yılından günümüze geldiği süreci ve önemli projelerini anlattı.

Yerelleşme Sinerji Kaynağı

Yerelleşmenin çağımızın kavramı olduğunu söyleyen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan; “Bir bölgeyi en yakın olduğu noktadan en sağlıklı şekilde yönetebiliriz. Yerel yönetimin etkin ve verimli çalışması hizmet veren ile hizmet alan arasında doğru bir sinerjinin ortaya çıkmasını sağlar.” dedi.

5 belediyeyi birleştirmek kolay olmadı

Başkan Dr. Nevzat Doğan; “2009 seçimleri sonrası İzmit, eski sınırlarının iki buçuk katı büyümüştür. 40-45 İlden daha büyük bir belediye olduk. Beş beldenin birleşmesi ile büyüyen İzmit, Büyükşehir sınırları içinde olduğu için karar almada ve mali kaynaklar konularında bazı dezavantajlar yaşamaktadır. Beş belediyeyi birleştirdik ve bütünleştirdik. Belsa’ya taşınarak kentimize yakışan şeffaf ve modern bir hizmet binasına kavuştuk. İşçiye ve esnafa borcumuzu kuruşu kuruşuna ödedik. 2011 yılında gelir %106, gider bütçemiz de %99.39 oranında gerçekleşmiştir.

İnşaat Ruhsatı alana Kahve fincanı hediye

40-45 gün sürede alınan inşaat ruhsatları 5 ila 7 gün arasında verilir hale gelmiştir. Ruhsat alana kahve fincanı hediye ediyoruz çünkü ruhsatsız çok yapımız var.

Projelerimiz Ulusal ve uluslar arası birçok ödül aldı.

Sosyal belediyeciliğin bütün örneklerini İzmit’te uygulamamız Türkiye ve yurt dışında bir ödülü almamızı sağladı.” Dedi.

Dr. Doğan’a plaket

Kocaeli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ender Şenol, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a konuşması sonrasında teşekkür ederek günün anısına plaket takdim etti.

Gündemde 10 madde

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın konuşmasından sonra ara verilen Mecliste 10 madde görüşüldü.

1Mehmet Balimre Başkanlığındaki Kocaeli SMMMO Meclis Başkanı Divanı

2Kocaeli SMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Şenol

3İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan projeler hakkında bilgi verirken

4Toplantıya katılan Kocaeli SMMMO Meclis Üyeleri

5Kocaeli SMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Şenol, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür plaketi takdim ederken

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Kategori: SMMM Yorum gönder.
Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.