Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

30Oca/120

2012 Etohum Girişimcilik Zirvesi

 

2  Yunus Özen 2012 Etohum Girişimcilik Zirvesinde

2012 Etohum Girişimcilik Zirvesi Bahçeşehir Üniversitesinde gerçekleşti.

Yeni ekonomi konusunda bilgi ve fikir sahibi, kendi internet şirketini kurmak isteyen girişimcilerle;şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren 2012 Etohum Girişimcilik Zirvesi Bahçeşehir Üniversitesinde gerçekleşti. Zirve’de Vestel Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Ultav, Bahçeşehir Üniversitesi Kurucusu Enver Yücel ve tüm dünyada çok satan Tanrılar Okulu kitabının yazarı olan ve 1989 yılından bu yana European School of Economics'in Rektörü Stefano D'Anna da konuşma yaptı.

<IMG height=1 src="file:///C:\DOCUME~1\Ahsen\LOCALS~1\Temp\msohtml1\01\clip_image001.gif" width=1 v:shapes="_x0000_i1025">Kocaeli’den katılan Yalova Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yunus Özen, Bilişimci Ümmühani Özen ve Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü Bilgisayar Mühendisliği son sınıf öğrencisi Mehmet Akyol Zirveden sonra Stefano D’Anna ile bir süre sohbet etti ve Tanrılar Okulu kitabını imzalattı.

Kısaca Stefano D’Anna kimdir?

Dünyanın pek çok ülkesinde olduğu gibi Türkiye’de de Best Sellers olan Tanrılar Okulu “The School for Gods” kitabının da yazarı olan D’Anna, 1989’dan bu yana Europoean School of Economics’in rektörlüğünü yapıyor. İtalya’daki 8 kampüsle birlikte, New York, Londra, Houston ve Paris’te bulunan ülke dışındaki diğer okullarında kuruluşundan beri başlarında bulunan Prof. D’Anna, bugüne kadar konuşmacı olarak 100’ün üzerinde bilimsel konferansa katılmış, ekonomi ve sosyoloji üzerine birçok çalışma kaleme almıştır.

Liberal düşünce üzerine dersleri, bireylerin özgürlüğü konsepti üzerine devrim niteliğinde bir katkı olarak kabul edilmektedir. 1999 yılı içinde “Sosyoloji Dersleri” ve “Girişimcilik Psikolojisi Dersleri” isimli kitaplarının son baskısı gerçekleşmiştir. 1989 yılında yazdığı “Portatif Cennet” ve 1994 yılında kaleme aldığı büyük bir girişim psikolojisi manifestosu olan “Berlusconi Konserde” isimli eseriyle tanınmaktadır.

1 European School of Economics’in Rektörü Stefano D’Anna imzaladığı Tanrılar Okulu kitabını, Bilişimci Ümmühani Özen’e takdim ederken

2 Yalova Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yunus Özen ve Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü Bilgisayar Mühendisliği son sınıf öğrencisi Mehmet Akyol, Tanrılar Okulu kitabının yazarı olan European School of Economics’in Rektörü Stefano D’Anna ile birlikte

3 Bahçeşehir Üniversitesi’nde gerçekleştirilen 2012 Etohum Girişimcilik Zirvesi'ne katılanlar

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.