Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

28Oca/120

Kandıra MYO’nda Nöbet Değişimi!

1 Kandıra Meslek Yüksekokulu’nda Nöbet Değişimi!

Prof. Dr. Yusuf Bayraktutan Kandıra Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünü Doç. Dr. Nevim Genç’e devretti.

2006 yılından beri Kandıra Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini yürüten Prof Dr. Yusuf Bayraktutan, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü’ne atanınca, artan iş yükü nedeniyle Yüksekokul Müdürlüğü görevini, uzun zamandır müdür yardımcılığı görevinde olan Doç. Dr. Nevim Genç’e devretti. 26 Ocak Perşembe günü, önce Üniversite Senatosu’nda sonra da Kandıra yerleşkesinde tören yapıldı.

Prof. Bayraktutan’a Teşekkür ve Takdir

Rektör Prof. Dr. Sezer Ş. Komsuoğlu, senatörler huzurunda yeni görevlerde devam edecek katkıları için teşekkür ettiği Prof. Dr. Bayraktutan’a, “Kandıra Meslek Yüksekokulu’nun gelişmesindeki katkılarınız ile müdürlüğünüz (2006-2012) sürecindeki üstün başarılarınız için teşekkürlerimizi ve takdirlerimizi sunuyoruz” ifadesini taşıyan bir anı belgesi verdi.

Yeni KMYO Müdürü Doç. Dr. Genç oldu

Kandıra yerleşkesindeki törende akademik ve idari personele teşekkür eden Prof. Dr. Bayraktutan, halen devam eden Kandıra Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürlüğü görevi nedeniyle vedalaşma ihtiyacı duymadığını, 2006’dan bu yana Kandıra yerleşkesinde artan niteliğin ve başarıların devamına olan inancını belirtti ve Doç. Dr. Genç’e başarılar diledi.

1 Rektör Prof. Dr. Sezer Ş. Komsuoğlu, Prof. Dr. Yusuf Bayraktutan’a teşekkür belgesini takdim ederken

2 Kandıra MYO yeni Müdürü Doç. Dr. Nevim Genç, Prof Dr. Yusuf Bayraktutan’a teşekkür plaketi takdim ederken

3 Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğüne atanan Prof Dr. Yusuf Bayraktutan, Öğretim üyeleri tarafından Kandıra Meslek Yüksek Okulundan uğurlanırken

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.