Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

2Eki/210

Kandıra’ya Çöp Alanı Yapmak İçin Hazırlanıyorlar!

kandiraya-cop-alani-yapmak-icin-hazirlaniyorlar-kocaeli-haber

Kocaeli haber - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra’ya kurulmak istenen çöp tesisiyle ilgili şok iddialar Çevre Mühendisleri Odası Eski Başkanı Sait Ağdacı’dan geldi. İşte çok konuşulacak açıklamalar…

Kocaeli haber - Çevre Mühendisleri Odası Eski Başkanı Sait Ağdacı, Kandıranın Sorunları başlıklı yaptığı basın toplantısında Kandıra’nın parsel parsel satıldığını ifade etti.

“ÇÖP ALANI YAPMAK İÇİN HAZIRLI YAPIYORLAR”

Neredeyse her evin önünde tarihi eser olduğunu ifade eden Ağdacı, “Buralar komple sit alanı ilan edilmesi gerekirken taşocağı yapılması için ruhsat veriliyor. Kocaeli’de 72 adet taş ocağı var. Kandıra’da ise en son bildiğim 23 adet ruhsatlı taş ocağı var. Taş ocaklarından çıkan hafriyatlar Büyükşehir Belediyesinin çöp alanı olarak düşündüğü ve bizim de engellediğimiz yer. Hafriyat döküyoruz diyor. Hayır, buraya çöp alanı yapmak için hazırlık yapıyor” şeklinde konuştu.

İZMİT’İN SINIRINDA KANDIRA DİYORLAR”

Kocaeli’nin düzenli depolama alanının olmadığını ifade eden Ağdacı, “Son olarak İZAYDAŞ doldu. Şimdi sıkıştırma yöntemi ile yapıyorlar. Zaman zaman Yahya Kaptan’a kadar geliyor. Kokunun kaynağına ise Pakmaya diyorlar. Akademik odalar birliği olarak Büyükşehir Belediyesine 7 tane yer gösterildi. Bunlar gösterilirken belirli mevzuatlara dayanarak gösterildi. Kendi gösterdikleri yerin altında kaynak suyu var. Arkasında ormanlar var. Hemen yanında köy var, cezaevi var. Metan gazı cezaevinde bile patlamaya neden olabilir.

https://www.bugunkocaeli.com.tr/haber/7851973/kandiraya-cop-alani-yapmak-icin-hazirlaniyorlar

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.