Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

4Mar/110

Söz Sırası Gözde Bat ile Yasemin Çakmak’ta

gözde bat yasemin çakmak

Kocaeli Aydınlar Ocağının 59. Söz Sırası Gençlerde programında Medyanın kullandığı subliminal mesajların bilinçaltımızı nasıl etkilediği ele alınacak.

Kuruluşunun 26. yılında Kocaeli Aydınlar Ocağı gençlikten, olgunluğa uzanan bir kavşak noktasına ulaşırken, küresel rekabete hazırlanmak üzere nüfusumuzun en dinamik kesimi olan gençleri de bir bir kürsülere çıkartmaya devam ediyor.

Elli dokuzuncu “SÖZ SIRASI GENÇLERDE” programında, 61. konuşmacı olarak Haliç Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü 3. sınıf öğrencisi Sayın Gözde BAT ile 62. konuşmacı olarak Bahçeşehir Üniversitesi Sinema TV Bölümü 3. sınıf öğrencisi Sayın Yasemin ÇAKMAK “BİLİNÇALTI, BİLİNÇALTINI ETKİLEYEN GİZLİ MESAJLAR (SUBLİMİNAL MESAJ) VE ARINMA YOLLARI” konusunda bilgi vereceklerdir.

Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar yaptığı açıklamada; “04 Mart 2011 Cuma akşamı 19:30 – 21:00 saatleri arasında Otel Asya – İzmit adresinde ilgi duyanların katılabileceği ve cay ikramı da yapılacak olan toplantıya ailece ilgi ve teşriflerinizi rica ederim.” dedi.

gözde bat 

Gözde BAT kimdir?

1989 yılında Gölcükte doğdu. İlk Öğrenimine (1994 – 1995) Garnizon Anaokulunda başladı. İlköğretimi (1996 – 2003 ), Donanma İlköğretim okulunda, orta öğretimi (2004 – 2007 ) Hacı Halit Erkut Yabancı Dil Ağırlıklı Lisesinde tamamladı.

2008 yılında Haliç Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji bölümünü kazandı. Öğrenimine Psikoloji bölümü 3.sınıf öğrencisi olarak devam etmekte. Zihinsel Engelliler Özel Eğitim Merkezinde gönüllü olarak çalışmakta.

İnsan psikolojisinde bilinenlerin üzerine çıkmaktır hedefi.

yasemin çakmak 

Yasemin ÇAKMAK kimdir?

1989 yılında İzmit’te dünyaya geldi. İki çocuklu ailenin ilk çocuğu… Ortaöğretimi Değirmendere Donanma İlköğretimde okuduktan sonra İzmit’e taşındı. Liseyi Erkul Kolejinde okudu. Üniversiteyi Bahçeşehir Üniversitesi Sinema Televizyon bölümü 3. sınıfında okuyor.

Kendine ait 7 kısa filmi bulunmaktadır. İki kısa filmi sergilendi. NTV, Ülke TV, tv41 ve MEDAM’ın hazırladığı “Batıya Doğru Akan Nehir” belgeselinin İstanbul çekiminde gönüllü olarak çalıştı.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.