Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

19Tem/210

Hemşehrimiz Sarıveliler Kaymakamı Ayşegül EFE

ozgecmis

Kaymakam Ayşegül EFE

1996 yılında Kocaeli İli Kandıra İlçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kandıra’da tamamladı. 2018 yılında Sakarya Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri lisans programından derece ile mezun oldu.

09 Kasım 2019 tarihinde İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavını kazanarak, 08 Haziran 2020 tarihinde 108. Dönem Mülki İdare Amiri – Sakarya Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. İl Merkez Stajını Sakarya Valiliğinde, Kaymakam Refikliği Stajlarını sırasıyla Kocaeli/Kandıra ve Çorum/Sungurlu ilçelerinde, Mülkiye Müfettişi Refakatinde Teftiş Stajlarını da Trabzon ve Konya illerinde tamamladı.

02.02.2021 tarihli İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün Onayı ile Karaman – Sarıveliler Kaymakamlığına Vekâleten atanan Kaymakamımız Ayşegül EFE, ilçemizdeki  görevine 08.02.2021 tarihinde başlamıştır.

Bizkandırayız Platformu Başkanı Aygün Aynagöz’ün sosyal medyadan duyurduğu Hemşehrimize kolaylık ve baht açılığı diliyorum..

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.