Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

16Oca/120

Aydınlar Ocağı Heyeti Çukurovalıların Kurtuluş Şöleninde

9 Çukurovalıların Kurtuluş Şöleni

İzmit Çukurova Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri, KYÖD Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen gecede bir araya geldi ve davetliler unutulmaz bir gece  yaşadı.

İlimizdeki Hatay, Mersin, Adana, Osmaniye illeri hemşeri derneği olan İzmit Çukurova Kültür ve Dayanışma Derneği, güzel bir organizasyona imza attı. 43. “Gurbetten Sılaya – Sıladan Gurbete” adlı Yöresel Kurtuluş ve Birlik Beraberlik Şöleni KYÖD Sosyal Tesislerinde gerçekleşti. Dernek başkanı Erdoğan Davut, Yönetim Kurulu üyeleri; Mustafa Akkulakoğlu, Yusuf Cabbar Koyurtkan, Kerim Bariç, Ali Ateş, Bilal Doğan ve Halil Baylam’ın ev sahipliği yaptığı yemeğe; Vali Yardımcısı Dağıstan Kılıçarslan, İl Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur ve MHP İl Başkanı Cemalettin Yaylak ile çok sayıda Çukurovalı katıldı.

Çukurovalı ve Kocaeliliyiz
Yemekte açılış konuşmasını yapan İzmit Çukurova Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Erdoğan Davut, “Yine bir Ocak ayında Siz değerli hemşerilerimizle beraberiz. Ocak ayı Adana’nın düşman işgalinden kurtuluş, Çukurova’nın bağımsızlık ayıdır. Memleketlerimizden uzakta yaşıyoruz. Çocuklarımız Kocaeli’de doğmuş olabilir. Biz Çukurovalılar hem doğduğumuz Hatay, Mersin, Adana ve Osmaniye’yi, hem de yaşadığımız kent olan Kocaeli’yi sahiplendik. Gecemiz güzel olsun.” Dedi.

Kurtuluş Gecesi
Ece Murat, Udi Aydoğan Taşören, Göksel Özbinar ve Zafer Karmık gecede sahne alırken, düzenlenen yemeğe katılan dernek üyeleri, birbirleriyle kaynaşıp doyasıya eğlendi. Bol bol sohbet ederek hasret gideren Çukurovalılar, şarkı ve türkülere eşlik etti. Dans ve oyun havalarında pistte boş yer kalmadı.

Kocaeli Aydınlar Ocağı heyeti                                                                                   İzmit Çukurovalılar Derneğinin şölenine Kocaeli Aydınlr Ocağı Yönetim Kurulu üyeleri; Ziraat Mühendisi Hasan Uzunhasanoğlu, Makine Mühendisi Çetin Mut, Tekstilci-İşadamı Serhat Duyar, İlim ve İstişare Kurulu Başkan Vekili Ahsen Okyar ile Bilgisayar Programlama Uzmanı Yunus Özen katıldı.

1 Vali Yardımcısı Dağıstan Kılıçarslan, İl Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur ve Halil Balyam

2 İzmit Çukurova Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Erdoğan Davut kızı ile birlikte açılış dansını yaparken

3 Ayaktakiler; Makine Mühendisi Çetin Mut, Tekstilci-İşadamı Serhat Duyar, Ziraat Mühendisi Hasan Uzunhasanoğlu Oturanlar; Sigortacı Adnan Metin, MHP İl Başkanı Cemalettin Yaylak ve Kocaeli SMMMO Meclis Başkan Vekili Ahsen Okyar

6 Başkan Erdoğan Davut, Mehmet Dolgun ve arkadaşları ile birlikte

8 Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Akkulakoğlu ve masası

9 Başkan Erdoğan Davut, Kocaeli Aydınlar Ocağı yöneticileri ile birlikte

2012.01.14 kyöd çukurovalılar 036 Erdoğan Davut misafirleri ile tek tek ilgilendi

2012.01.14 kyöd çukurovalılar 046  Hasan Uzunhasanoğlu ve Ahsen Okyar

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.