Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

5Tem/210

Kandıralılar, Dönmez, Varol ve 3 fenomen… / Sadun ÇETİN

kandira

Soldan sağa: Sadun Çetin, Ali Kocatürk, Ahsen Okyar, Nurettin Kolaylı, Günay Gülcü ve Uğur Ulusoy.

Kandıralılar, Dönmez, Varol ve 3 fenomen… / Sadun ÇETİN

Kocaeli Kandıralılar Derneği...

Dernek bu yıl 27 yaşına girmiş... İlk kuruldukları yılları hatırlıyorum. O yıllardan bugünlere kadar sevgili Ahsen Okyar’ın ve derneğin değerli büyüğü Günay Gülcü’nün verdiği emeklere tanıklık ettim.

Derneğin yeni başkanı Ali Kocatürk ile birlikte geldiler. Aslında Kocatürk geçen yıl 30 Haziran’da yapılan kongrede seçilmiş ama malum pandemi nedeniyle ziyaretler yapamamış.

Yeni başkan Derince’de Garnizon Komutanlığı’ndan Albay rütbesiyle emekli olmuş. Sonra siyasete girmiş ve geçen dönem Derince Belediye Meclisi’nde CHP üyesi olarak görev yapmış.

Bir saate yakın sohbet sırasında Okyar ve Gülcü ile geçmiş yılları epey andık. İki yılda bir yaptıkları kongrelerde hep başkanları değiştiriyorlarmış. Ama üç eski başkanı yönetimde bırakarak tecrübeyi ve hafızayı harmanlamak istiyorlarmış. Şuandaki yeni başkan Kocatürk 14’ncü başkanmış.

Söz geçmişten açılınca derneğin eski başkanlarını da anmadan geçmediler, ben de o isimleri sizlerle paylaşmak isterim; Saadettin Dündar, Turan Sarı, Yavuz Güneş, Günay Gülcü, Hüseyin Acurman, Erdal Baykara, Dr. İsmail Çapcı, Recep Yıldız, Erdoğan Alkan, Harun Reşit Karagöz, Erdoğan Görgün, Prof. Dr. Mehmet Bayrak, Abdurrahman Kaymak ve Ali Kocatürk...

https://www.cagdaskocaeli.com.tr/makale/7369004/sadun-cetin/kandiralilar-donmez-varol-ve-3-fenomen

doc00506620210705133839_004

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.