Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

14Oca/120

Prof. Dr. Mustafa Dülger Başkan Adayı

jpg1 Prof. Dr. Mustafa Dülger Başkan Adayı

Prof. Dr. Mustafa Dülger, 22 Ocak Pazar günü yapılacak olan seçimde Balkan Türkleri Derneği Kocaeli Şube Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Dülger, 22 Ocak Pazar günü yapılacak olan seçimde “Balkan Türkleri Derneği” Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Seçim startını “Yeni Oluşum Grubundaki” arkadaşları ile birlikte Derince Balkan Türkleri Derneği’ni ziyaret ederek verdi.

Prof. Dr. Mustafa Dülger, seçime girecek Yönetim Kurulundaki arkadaşlarını ve aday olma nedenlerini en kısa zamanda bir basın toplantısı yaparak açıklayacağını bildirdi.

Prof. Dr. Mustafa Dülger kimdir?

24 Ekim 1946 tarihinde Şumnu – Bulgaristan’da doğan Prof. Dr. Mustafa Dülger; İlkokulu Soğanlık (Kartal) İlkokulunda, Ortaokulu Kartal Ortaokulunda, Liseyi Pendik Lisesinde okudu. 1972 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden Tıp Doktoru olarak mezun oldu. 1989 yılında Cumhuriyet Üniversitesinde Profesör unvanın aldı.

2 dönem Cumhuriyet Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimliğini yapan Prof. Dr. Mustafa Dülger, 1995-1997 yıllarında Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinin Kuruluş dönemi ve ilk Başhekimi oldu.

Üye Olduğu Mesleki Kuruluşlar: Türk Cerrahi Derneği, Türk Tabipler Birliği, Kocaeli Meme Hastalıkları Tanı ve Tedavi Derneği (Başkan) Kocaeli Cerrahi Derneği.

Ayrıca, Cumhuriyet Üniversitesi Spor Kulübü Başkanlığı (Kuruluşundan itibaren 2 dönem), Kocaeli Cerrahi Derneği Başkanlığı (2 dönem), Kocaeli Meme Hastalıkları Tanı ve Tedavi Derneği Başkanlığı, Kocaeli Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyeliği (1 dönem) yaptı. Halen, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanlığını sürdürmektedir.

Prof. Dr. Mustafa Dülger, 22 Ocak 2012 Pazar günü yapılacak olan Balkan Türkleri Derneği Kocaeli Şubesi seçimine Başkan Adayı olarak katılacaktır.

DSC02157(1) Prof. Dr. Mustafa Dülger’in Derince Balkan Türkleri Derneği ziyareti

jpg1 Prof. Dr. Mustafa Dülger

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.