Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

29Haz/210

A. Efe Küçük’e doğduğu gün imzalı kitap..

IMG-5904

25 Haziran 2021 Cuma / A. Efe Küçük ilk torunum. 29 Ekim 2005 tarihinde doğdu.

Kocaeli Aydınlar Ocağı’nın, 29 Ekim 2005 Cumartesi günü İstanbul’daki kültür gezisine Başkanlık etmem gerekiyordu. Aynı gün İstanbul Ayasofya Camii bitişiğindeki Caferağa Medresesinde  iftarımızı açtık. İftar sonrası da Sultanahmet Camii avlusundaki kitap fuarı ve imza gününe katıldık. Sevgili hocamız Prof.Dr. Bayraktar Bayraklı ile karşılaşınca hocama bugün ilk torunum doğduğunu söyleyince Efe adına kitabını imzaladı ve takdim etti.

Torunuma baht açıklığı, değerli hocama sağlık ve huzur içinde uzun bir ömür duası ile..

IMG-5900IMG-5898

IMG-5897

IMG-5905

A. Efe Küçük, Mete Küçük, Ahsen Okyar

Hatırda kalması için!..

Kocaeli Aydınlar Ocağı, 29 Ekim 2005 Cumartesi günü İstanbul’a kültür gezisi programladı.
Ancak sabahın erken saatlerinde aldığımız bir telefon Neslihan kızımızın doğum için Hastaneye kaldırıldığı haberini verdi. Hızla Hastaneye intikal ettiğimiz de Ahmet Efe ismi verilen ilk torunumuz ile karşılaştık. Şükürler olsun ki anne ve evladını da sağlıklı gördük. Sevindik…
Öğleden sonra çıkacağımız İstanbul programına mecburen Nursel Hanımsız çıkmam gerekti.
52 kişilik bir heyetle İstanbul’da ilk önce Hırka-ı Şerif Camiini ziyaret ettik.
Sonrasında birkaç ziyaret daha yapıp İftarımızı yapacağımız Sultanahmet’te hemen Ayasofya’nın altındaki Caferağa Medresesinde bizim için hazırlanan sofraya oturduk.
İstanbul’dan çok sevdiğimiz Prof. Dr. Ömer Alpaslan Aksu ve Av. Zeki Hacıibrahimoğlu ağabey ile hep birlikte orucumuzu açtık.
Akşam namazını Sultanahmet Camiinde kıldık.
Çıkışta avlu içinde Kitap Fuarı vardı. Birçok akademisyen- yazar dost ile karşılaştık.  Kitaplarını imzalayanlar arasında Prof.Dr. Bayraktar Bayraklı hocam ve Münip Engin Noyan da vardı.
29 Ekim 2005 Cumartesi günü yani bugün  torunum olduğunu söyleyerek Münip Engin Noyan’a son kitabı olan ailesi ile ilgili bilgilerin de yer aldığı “Oma” isimli kitabını, Prof.Dr. Bayraktar Bayraklı hocama da “Ayetler Işığında İman, İbadet ve Ahlak Üzerine SOHBETLER” başlıklı kitabını torunum Ahmet Efe için imzalattım.

Makale, 27 Mayıs 2012

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.