Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

19Haz/210

Allah Her Partiye bir Lütfü Türkkan Nasip Etsin – Yüksel ERCAN

Allah Her Partiye bir Lütfü Türkkan Nasip Etsin – Yüksel ERCAN

İçerisinde bulunduğumuz günlerde siyaset müessesesi nerede ise saat başı değişiyor, Sabah bizi peşine takıp sürükleyen gündemin hükmü bilemdiniz en fazla öğlene kadar devam ediyor, Öğlen saatlerinde başka bir günden akşam başka gece yarısı başka bir gündem siyaseti sürükleyip duruyor.

Kabul edelim etmeyelim şu sıralar en sağdan en sola merkezdeki, uçtaki, ortadaki yada en uçtaki partilerin takip ettikleri daha da önemlisi “acaba ne söyleyecek” diye heyecan ile bekledikleri isim Lütfü Türkkan.

Siyasette sanayici olmak, yada ortanın üzerinde bir işadamı olmak her zaman zordur, Bu zorluk tahmin edilebileceği gibi iktidar partisine mensup siyasetçiler için değil sadece ve sadece muhalefete mensup siyasetçiler içindir.

AK Parti gibi 20 yıldır son derece güçlü bir iktidara karşı muhalefet yapmak öyle her babayiğidin harcı olmasa gerek, yukarıda da belirttiğimiz gibi ortanın üzerinde bir işadamı yada sanayici iseniz sizin olan varlıklarınız çok kısa bir zamanda eriyip yok olabilir.

Lütfü Türkkan bilindiği gibi siyasete MHP’de başladı 2007 yılında MHP’nin Kocaeli listesinin ikinci sırasından TBMM’ye gidemedi ancak bir oyun bile heba olmaması adına 31 Mart 2019 tarihinde Ekrem İmamoğlu’nun sandıklara sahip çıkma adına gösterdiği olağanüstü çabayı Lütfü Türkkan 2007 yılı başta olmak üzere hemen her seçimde gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz dönem yapılan seçimde İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı adayı olması dolayısı ile milletvekili olamayınca TBMM’ye İYİ Parti Kocaeli milletvekili olarak giren Lütfü Türkkan Gazi Mecliste Akşener’in vekili olarak son derece güç ve sorumluluk isteyen bir görevi üstlendi.

O günlerde Lütfü Türkkan’ı yeteri kadar tanımayanlar “Türkkan partinin grup başkanı oldu dolayısı ile sert muhalefet yapmaz daha ılımlı bir siyaset yapar” diye düşündüler ve YANILDILAR..

Lütfü Türkkan o gün bu gündür eşine benzerine rastlanmayan şekilde altı boş olmayan, ses getiren başta kendi partisi olmak üzere millet ittifakına mensup tüm partilerin mensuplarını gururlandıran bir siyaset yapıyor bu yönü ile de taktir topluyor.

Geçtiğimiz yıllarda Dilovası’nda kendi aile şirketine ait bir sürü insana istihdam yaratan, ülkeye döviz kazandıran sanayi kuruluşuna karşı devletin kurumları tarafından başlatılan haksız uygulamalar halen daha hepimizin hatıralarında.

Lütfü Türkkan bugünlerde yaptığı olağanüstü muhalefet dolayısı ile yine hedefte, yukarıda da belirttiğimiz gibi altı dolu ve memleketin faydasına olan açıklamaları gündem oluyor diye herkesin tahmin edebileceği troller tarafından 7/24 saldırıya uğruyor.

Geçtiğimiz günlerde bir arkadaşımız ile birlikte Gebze’nin sekiz köyünü dolaştık, "Vatandaş ne yapıyor, kimden dertli, kimden memnun.?" şeklindeki sorularımıza cevap bulabilmek adına bire bir sorduğumuz “Kocaeli’de hangi milletvekilinden memnunsunuz.?” sorusuna açık ara “Lütfü Türkkan” ismi çıkınca Türkkan ile ilgili olumlu düşüncelerimizde yanılmadığımızı anladık, Zira var olan iletişim araçları dolayısı ile Edirne’de ne konuşuluyorsa Kars’ta da, Sinop’ta da ,Konya’da da o konuşuluyor.

İşin garip tarafı dolaştığımız yerlerde “Lütfü Türkkan ile birlikte aklınıza yer eden hangi isim var.? “sorumuza da çok ilginç bir şekilde “CHP grup başkan vekili Özgür Özel “cevabı çıktı.

Önceki gün yaklaşık hemen her siyasi partiye mensup 15 kişilik bir dost meclisinde konu yine siyasete geldiğinde hangi partiye oy verdiğini bilmediğimiz bir arkadaşımız” Allah her partiye bir Lütfü Türkkan nasip etsin” şeklinde bir ifade kullandığında biz  “Sebep” diye araya girince  “ önce AK Parti grup başkan vekili Bülent Turan’ı dinleyin sonra Lütfü Türkkan’a kulak verin ondan sonrada benim neden Allah her siyasi partiye bir Lütfü Türkkan nasip etsin dediğimi anlayın” dediği dakikada zaten bizim yazımızın başlığı da netleşmiş oldu.

Lütfü Türkkan’ı  izlemeye devam edin..

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.