Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

15Haz/210

Değerli Kandıralı hemşehrimiz İsmet Ayhan hocamızı da kaybettik..

IMG_7765

Değerli Kandıralı hemşehrimiz, İzmit Bağçeşme(Orhan) Mahallesi sakinlerinden, merhume Ayşe Ayhan’ın eşi, Emin ve Semih Ayhan ile Sema Çelebi ve Sevgi Umutlu’nun babaları, İzmit’te geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Merkez-Fevziye Camii emekli müezzinlerinden İsmet Ayhan (81) hoca, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi bugün (15 Haziran 2021) Öğle Namazını takiben Bağçeşme Camii’nden kaldırıldıktan sonra, Bağçeşme Mezarlığı’na defnedilecektir.

Değerli büyüğümüze Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Mekanı cennet olsun…

Gençlik dönemi arkadaşım Mahmut Ayhan ve akrabalarına sabır dilerim.

SAM_0472

Ekrem Patan, İsmet Ayhan, Ahsen Okyar

14 Nisan 2013 Pazar / Öğle namazında Bağçeşme Camii’nde

Kocaeli Aydınlar Ocağı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ecz. Selçuk Arslan, Genel Sekreter Hasan Uzunhasanoğlu ile İlim ve İstişare Kurulu Başkan Vekili Ahsen Okyar, Pazar günü Müftü Hikmet Kutlu’nun 7. gün okumasına katılmak üzere giderken öğle namazını Bağçeşme Camiinde kıldı.

Namazı Ekrem Patan hoca kıldırırken, duasını İsmet Ayhan hocamız yaptı.

IMG_8066

Günay Gülcü, Ahsen Okyar, İsmet Ayhan, Kocaeli Milletvekili Haydar Akar

31 Mart 2018 Cumartesi / Hızla KYÖD’teki toplantıya yetişmek için giderken önce Fevziye Camii emekli imamı Kandıralı İsmet Ayhan hocamızla karşılaştık. Akça Cami Caddesinde ayaküstü sohbet ederken Kocaeli Milletvekilimiz Haydar Akar’da gelince sohbet daha da koyulaştı.

JIGZ9897

Ahsen Okyar, İsmet Ayhan, Dr. Alaaattin Büyükkaya

25 Ekim 2019 Cuma / E. Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Dr. Alaattin Büyükkaya ve Akça Koca Kültür Platformu Başkanı Hasan Uzunhasanoğlu, Baç Çınarlı’dan beni alarak tarihi Orhan Camii (Gazi Süleyman Paşa Camii)’ne geçtik.

Cuma namazlarımızı Orhan Camiinde eda ederek Fevziye Camiinden emekli din görevli İsmet Ayhan hocamızdan tarihi cami ile ilgili bilgileri aldık.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.