Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

7Mar/210

"Ben 37 ay boyunca 29 bin 86 ölçek arpa aldım."

"Ben 37 ay boyunca 29 bin 86 ölçek arpa aldım."

Okumuş olduğunuz, 7000 yıl önceye dayanan bu cümle yeryüzündeki ilk makbuz olarak kil tablete, muhasebenin başlangıcı olarak ise tarihe kazındı.

Mezopotamya’da doğan muhasebe, Mısır’da papirüslerin üzerine tutuldu.

15. yüzyılda çift taraflı kayıt ile başlayan modern muhasebe dönemi, 20. yüzyılda yerini bilgisayarlı muhasebe dönemine bıraktı.

Bugün ise, yeni bir dönüm noktasında, muhasebenin teknolojik evrimi üzerine kafa yoruyoruz. Mali mühendislik kavramları üzerine çalışmalar yapıyor, uzay muhasebesini tasavvur ediyoruz.

Akıllı çözümlerin uygulanarak yeni kavramların konuşulduğu bugünlerde dahi değişmeyen tek şey, bu meslek için emek veren insanlara olan ihtiyacımız. Muhasebenin geleceğini, mesleğine gönül vermiş muhasebeci ve mali müşavirlerle birlikte tasarlayan Paraşüt ve Paraşüt Atlas ekipleri olarak biz de, yepyeni teknolojileri bu köklü mesleğe katmak ve sizlerin işini kolaylaştırmak amacıyla çalışmaktan gurur duyuyoruz.

Muhasebe tarihinin bitmek bilmeyen bu serüveninde rol oynayan tüm mali müşavir ve muhasebecilerimizin Muhasebe Haftasını kutluyoruz.

İyi ki varsınız!

Sevgiler.
Paraşüt ve Paraşüt Atlas ekibi

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.