Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

20Ara/200

KIBRIS MİLLİ KOORDİNASYON KOMİTESİNDEN SAYGIDEĞER HALKIMIZA DUYURULUR

asker_1608239464

KIBRIS MİLLİ KOORDİNASYON KOMİTESİ                                                                             National Coordinating Committee Of Cyprus                                                                 

KIBRIS MİLLİ KOORDİNASYON KOMİTESİNDEN SAYGIDEĞER HALKIMIZA DUYURULUR

1974 Mutlu Barış Harekâtımızın destan yazan kahramanlarından (E.) Kom. Binbaşı Haluk ÜSTÜGEN’nin vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim.

Değerli dost, arkadaş ve kardeş (E.) Binbaşı Haluk ÜSTÜGEN 1974 Mutlu Barış Harekâtının kaderini değiştiren en uzun gecesinde (20 Temmuzu 21 Temmuza bağlayan gece) akıl almaz bir kahramanlık sergileyen Bolu Komando Tugayı’nın kahraman 1. Taburunun 2. Bölük komutanı olarak görev yaptı.

O en uzun gecenin sıcak saatlerinde harbin kaderini değiştiren cesaret, fedakârlık ve kahramanlık sergilemiş ve silah arkadaşlarıyla bir destan yazmışlardır.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin üstün, cesaret ve feragat madalyası almış yaşayan bir efsane olarak anılan E.Kom. Binbaşı Haluk ÜSTÜGEN Beşparmak Dağlarında ismi verilen tepede sonsuza kadar yaşayacaktır.

Kahraman komutanımıza rahmet, kederdide aile fertlerine ve onunla aynı silahı yastık yapmış, baş koymuş silah arkadaşlarına sabır ve ecir niyaz ederim.

KKTC ve Anavatan TÜRK’ü kahramanımızı unutmayacaktır.

sağ olsun !...

Yakan CUMALIOĞLU Kıbrıs Milli Koordinasyon Komitesi Başkanı

18.12.202

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Kategori: Mesaj Yorum gönder.
Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.