Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

16Ara/200

Duygu Mert hanımefendi dün bu yazıyı paylaştı..

9391-a71a7dca6067749274912d3ce4153b38

Kardeşim Duygu Mert hanımefendi dün bu yazıyı paylaştı..

Ahsen ağabey O... Adıyla müsemma olur da bu kadar mı olur dedirten şekil... Adı öyle soyadı ayrı güzel..

Merak edenler için: https://ahsenokyar.com/?page_id=2

Ahsen Okyar; en başta Kandıra'nın hemen sonrasında İzmit'in gerçek bir aydın insanıdır.

Kandıralılar Derneği kuruculuğu en başta olmak üzere dahil olduğu, ardında durduğu, kurduğu, desteklediği sivil toplum kuruluşları, desteklediği GENÇLER ile özellikle 'düşünsel- kültürel' etkinliklerin vazgeçilmez mimarıdır.

Yetmez Kocaeli Basını'na geçmişten bugüne haber bülteni servisi mantığını bence Kocaeli'de ilk yerleştiren insanlardan biridir. Destek verdiği derneklerin tüm etkinliklerinin haberlerini profesyonel bir gazeteci üslubu ile on yıllardır hazırlayıp gönderen Ahsen ağabeye Gazeteciler Cemiyeti'nin bir 'onursal PR ' plaketi takdim etmesi gerektiğini düşünürüm hep, zira hala partilerin basın bölümleri bile yıllardır kendisinin gerçekleştirdiği bu profesyonel servis anlayışına sahip değil..

Cemiyet ve iş hayatının tertemiz siması Ahsen Okyar'ın bugün doğum günü.. Pandemi sebebiyle feyz aldığım sohbetlerimizden mahrumum epeydir ve istedim ki doğum günü vesilesiyle böyle bir tebrik gerçekleştireyim.

Kıymetli ağabey; gerek nezaket yüklü sosyal iletişim üslubunuz gerek de insani detaycı kimliğiniz ile sizi tanıyor olmaktan çok mutlu, gururluyum. Doğum gününüz kutlu olsun. Güzel aileniz ve tüm sevdiklerinizle sağlıklı, upuzun bir ömür diliyorum. Kent için bugüne dek ve bundan sonra da yapacağınız tüm katkılara teşekkürlerimle..

Sevgim ve saygımla..

xxxŞükürler olsun ki; 65 yaşını geride bıraktığım bugünde, asırlar öncesinden Hz. Mevlana’nın dediği gibi; “Güzel bakan güzel görür, güzel gören, güzel düşünür..

Duygu Mert Kardeşim de güzel bakan/düşünenlerden.. Sağolsun..

Aldığım telefon ve mesajlara en samimi teşekkürlerimi sunuyorum..

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Kategori: Mesaj Yorum gönder.
Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.