Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

29Eyl/200

Bağırganlı Limanında..

3

26 Eylülü 2020 Cumartesi / Saatler 21.50’yi gösterirken hadi Bağırganlı’ya gidelim denilince, 10 dakika içinde hazırlanan gurubumuz iki araçla (Sebahattin Baykara’nın minibüs ve Cem Küçük’ün vasıtası) Kocabayramlar’dan hareket etti.

Gidiş genel değerlendirmesi; Sebahattin kardeşim ancak bir saatte bizi Bağrganlı’ya götürdü. Bizi takip eden araçtakiler çok yorulduk derken Bağırganlı Limanına yanaştık.

Lamanla dostlara karşılaştık, selamlaştık. Geçtiğimiz yıllarda Liman Dernek Başkanlığını da yapan, Sebahattin kardeşimin asker arkadaşı Hüseyin Acar ekibimize ikramlarda bulundu.

Bir kasa balığımızı da alınınca yeni günün ilk dakikalarında geri dönüş yolculuğu da başladı. Dönüş güzergahındaki küçük değişiklik adeta bir saatle gidilen yerin dönüşünü 15 dakikaya sığdırdı.

Bağırganı Limanında İkramlarda bulunan Hüseyin kardeşimize, seyahati kolaylaştıran Kaptanlarımıza ve uyumlu ekibimize teşekkür ederiz.

1Melike Sözer, A. Efe Küçük, Z. Gökçen Okyar, Serra Nur Baykara 2

Cem Küçük, Ahsen Okyar, Cavit Sözer, Hüseyin Acar, Sebahattin Baykara, Melike Sözer, Serra Nur Baykara, Z. Gökçen Okyar

1AOAyaktakiler; Sebahattin Baykara, Ahsen Okyar, Cavit Sözer Oturanlar; Hüseyin Acar, Melike Sözer, A.Efe Küçük, Serra Nur Baykara, Z. Gökçen Okyar, Cem Küçük

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.