Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

6Ağu/200

Facebook ‘un web sitesine koyduğum hiçbir şeyi paylaşmasına izin vermiyorum.

Covid 19 civarında kargaşada,

Unutmayın yarın yeni Facebook kuralı başlıyor, fotoğraflarınızın kullanabileceği şekilde.

Son teslim tarihinin bugün olduğunu unutmayın!!! Hakkınızda açılan davalarda kullanılabilir.

Paylaştığın her şey bugünden itibaren herkese açık - silinen mesajlar bile. Basit bir kopya ve post için hiçbir şeye mal olmaz, üzgün olmaktansa güvende olur.

,, Facebook ' a veya Facebook ile ilgili herhangi bir kuruluşun, geçmişten ve gelecekten fotoğraflarımı, bilgilerimi, mesajlarımı veya gönderilerimi kullanmasına izin vermiyorum.

Bu açıklamayla, Facebook ' a bu profil ve / veya içeriğine göre bana karşı başka bir eylemi açıklamanın, kopyalamanın, yaymanın veya yapmanın kesinlikle yasak olduğunu bildiriyorum. Bu profilin içeriği gizli ve gizli bilgilerdir. Özel hayatımın ihlalleri kanunla cezalandırılabilir."

NOT: '' Facebook '' artık kamu birimi. Tüm üyeler böyle bir not atmalı.

İsterseniz bu sürümü kopyalayıp yapıştırabilirsiniz. Açıklamayı en az bir kez yayınlamazsanız, fotoğraflarınızın ve profil durum güncellemelerinizde yer alan bilgilerin yanı sıra sessizce kullanıma izin vereceksiniz. ' Paylaş ' değil ' kopyala+ yapıştır "!

Yeni algoritmaları aynı birkaç kişiyi seçiyor - yaklaşık 25-gönderilerini kim okuyacak.

Sonuç olarak:

Bu gönderide herhangi bir yerde parmağını tut ve 'kopyala' ortaya çıkacak. '' Kopyala '' ya tıklayın. Sonra sayfanıza gidin, yeni bir gönderiye başlayın ve parmağınızı boş alanda herhangi bir yere koyun. Yapıştırma patlayacak ve üzerine tıklayacak.

Bu sistemden geçecektir.

Facebook ' un web sitesine koyduğum hiçbir şeyi paylaşmasına izin vermiyorum. FOTOĞRAFLAR, GÜNCEL VEYA GEÇMİŞ, GÖNDERİLER, TELEFON NUMARASI VE E-POSTALAR... Kesinlikle yazılı iznim veya sözlü içeriğim olmadan hiçbir şey kullanılamaz. 

#budaburadadursun#

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Kategori: Mesaj Yorum gönder.
Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.