Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

23Ara/110

Dağtekin; Gösterilen ilgiden memnunuz..

2011.11.30 kkd otel asya 070 Dağtekin; Gösterilen ilgiden memnunuz..

Ramazan Dağtekin Başkanlığındaki Kandıralı gençler Otel Asya’da Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri ile bir araya geldi.

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan’ın Dernek çalışmaları ile ilgili bilgi vermesinden sonra söz alan Ramazan Dağtekin; “Altı aydır Dernek çalışmalarına katılmaya çalışıyoruz. Baştan beri ısrarla Kandıra’daki günlük tartışma ve dedikodulardan uzak kalmamızı, Kandıra Uygulamaları Bilimler Yüksek Okulu, Kandıra Barajı, Kandıra GİOSB gibi projelerle ilgilenmemizi istediniz. Sakarya Üniversitesi ziyaretimizde 5 Kandıralı akademisyenle, hemşehrimiz Sakarya Vergi Dairesi Başkanı Recep Alp bey gibi birçok değerimizle tanıştırdınız. Dernek yöneticilerimizin gösterdiği ilgiye arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.” Dedi.

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan’ın ev sahipliği yaptığı toplantıya; Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Erdal Baykara ve Erdoğan Görgün, Denetim Kurulu üyeleri; Ahsen Okyar, Recep Yıldız ve Salim Yaşar ile eski Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Rüştü Uygur, İnşaat Yüksek Mühendisi Mithat Bora Bulut, Kurtyeri Köyü Muhtarı Erol Taşçı, İşadamı Volkan Bulgurcu, Tezer Saatçi, Fevzi Genç, Ramazan Dağtekin, Murat Özer, Berk Akçay, Engin Angay, Muhammet Ali Yaşa, Altan Erel, Yavuz Bektaş, Recep Türkdoğdu ve Çetin Taşkın katıldı.

1 Abdullah Köktürk ve Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan

2 Recep Yıldız, Salim Yaşar, Volkan Bulgurcu, Erdoğan Görgün ve Rüştü Uygur

3 Altan Erel, Mithat Bora Bulut, Yavuz Bektaş, Fevzi Genç

4 Erol Taşçı, Tezer Saatçi, Ramazan Dağtekin ve Ahsen Okyar

5 Recep Türkdoğdu, Çetin Taşkın, Murat Özer

6 Berk Akçay, Engin Angay, Muhammet Ali Yaşa

 7 Kandıralı Gençler Otel Asya’da

2011.11.30 kkd otel asya 070

2011.11.30 kkd otel asya 071

2011.11.30 kkd otel asya 072

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.