Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

24Ara/100

Yavuz Güneş’e tebrik, İsmail İlk’e taziye

02

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanları 2011-2012 Dönemi İzmit Rotary Kulübü Başkanı seçilen Yavuz Güneş’i tebrik, babasını kaybeden İsmail İlk’e taziye ziyaretinde bulundu.

Erdoğan Alkan Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri, Kandıra’da ziyaretlerde bulundu.

Başkanlar Kandıra’da

Kandıra ziyaretlerine Kocaeli Kandıralılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanları; Diş Hekimi Turan Sarı, Günay Gülcü, Erdal Baykara, Recep Yıldız ve Erdoğan Alkan ile Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar ve Av. Ruhittin Sönmez katıldı.

Yavuz Güneş’i tebrik

Erdoğan Alkan Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri İzmit Rotary Kulübü’nün yeni dönem Başkanı seçilen Yavuz Güneş’i Kandıra’daki Ofisinde ziyaret etti. Yavuz Güneş her zaman iftihar kaynağımız olan bir arkadaşımızdır diyerek sözlerine başlayan Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan; “Derneğimizde de 1998-2000 dönemi Başkanı olarak hizmet veren hemşehrimiz Yavuz Güneş’i İzmit Rotary Kulübü Başkanı olduğu için tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz.” dedi.

İsmail İlk’e Başsağlığı

İzmit kafilesi Yavuz Güneş’ten sonra evi Namazgah karşısında olan İsmail İlk ile buluştu. Bağ-Kur emeklisi 83 yaşındaki Babası İhsan İlk’i kaybeden İsmail İlk’e başsağlığı ve sabır diledi. Ziyaretlerini tamamlayan Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri İzmit’e döndü.

01

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan, İzmit Rotary’nin yeni dönem Başkanı Yavuz Güneş’i tebrik ederken

02

Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri, İzmit Rotary’nin yeni dönem Başkanı Yavuz Güneş ile birlikte

03

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan, İsmail İlk’e başsağlığı dilerken

04

Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri İsmail İlk ile birlikte Ayaktakiler; Turan Sarı, Erdal Baykara, Recep Yıldız, Ahsen Okyar Oturanlar; Günay Gülcü, İsmail İlk, Erdoğan Alkan ve Av. Ruhittin Sönmez

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.