Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

26Nis/200

Hastanenin Başhekimi Adeta İsyan Etti

Hastanenin Başhekimi Adeta İsyan Etti

Koronavirüs salgını ile mücadele devam ederken, zaten zor şartlarda çalışan sağlık personellerini, adeta isyan ettirecek olaylar da yaşanıyor.

Kocaeli Darıca İlçesinde hizmet veren Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşanan ve hastane başhekimi Mustafa Güneş’in sosyal medya paylaşımı ile ortaya çıkan olayda bunlardan biri oldu.
Güneş, hastanede çeşitli rahatsızlıkları sebebiyle yatmakta olan, ancak tedavileri tamamlanarak taburcu edilen yaşlı hastaların, yakınları tarafından alınmayarak kaderine terk edilmesine sosyal medya hesabında adeta isyan etti.
Paylaşımın sonuna ise ‘Sizi buradan ifşa etmemi ister misiniz?’ notunu düştü.
Başhekim Güneş’in yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı. “Bizim hayat felsefemiz anne-babaya of! bile demeyi yasaklamıştır.Buna rağmen virüs kaparım diye hastaneye, cami avlusuna bebeğini bırakıp kaçanlar gibi bırakıp giden ve hiç ulaşılamayan veya tedavisi tamamlanan anne babasını almaya bile yanaşmayanlar..
Biz hastane çalışanları olarak onları anne ve babamız olarak kabul edip her türlü ihtiyaçlarını karşılar, bakımlarını yaparız. Bu bizim insani, vicdani ve mesleki görevimiz.
Biz bu görevimizi zevkle ve bir ibadet duygusuyla yapıyoruz. Ya siz hastane köşesine anne- babasını terk edip kaçanlar. Telefonlarımıza dahi cevap verme nezaketinde bulunmayanlar.
Evet bunların sayısı parmak sayısı kadar ama üzüntü verici bir durum SİZİ BURADAN İFŞA ETMEMİ İSTERMİSİNİZ.
Başhekim Güneş’in haberin gündem olması üzerine “Ben paylaşımımın bu kadar yankı bulacağını tahmin etmiyordum. Sıradan bir paylaşım yaptım” dediği öğrenildi.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Kategori: Mesaj Yorum gönder.
Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.