Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

24Şub/200

Özel Haber- Çöp Tesisi Akçakese’ye Yapılmayacak! İşte Yeni Yer!

p-tesisi-akcakeseye-yapilmayacakÖzel Haber- Çöp Tesisi Akçakese’ye Yapılmayacak! İşte Yeni Yer!

Kandıra Akçakese'de yapılması planlanan çöp tesisi Bugün Kocaeli Gazetesi’nin ulaştığı bilgilere göre iptal edildi. İşte çöp tesisinin yapılacağı yeni yer…

Özel Haber; Ahmet AKÇAALAN

İlk günden itibaren Bugün Kocaeli Gazetesi olarak çöp tesisi için planlanan Akçakase’nin yeri noktasında sürekli takipte kalan gazetemiz önemli bir bilgiye ulaştı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın tarafından açıklanan çöp tesisi olarak planlanan yer Akçakese iptal edildi. Çöp tesisi Akçakese’ye kurulmayacak.

AKÇAKESE İPTAL EDİLDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye çöp tesisi için yer olarak Kandıra Akçakese’yi belirlenmişti. Belirlenen yer bölge insanı tarafından büyük tepki ile karşılandı. Bugün Kocaeli Gazetesi’nin ulaştığı bilgilere göre Akçakese’ye yapılması planlan tesisin yeri değişti.

O TAŞ OCAĞINA ÇÖP TESİSİ YAPILACAK

Kuzey Marmara Otoyolu’nun bir bölümüne malzeme vermekle sınırlı olarak Kandıra Babaköy’de Karayollarına tahsis edilen 13 hektarlık taşocağı alanı açıldı. Kocaeli Valiliği, bu taş ocağının otoyolun tamamlanmasının ardından ruhsatının iptal edileceğini açıklamıştı. O taş ocağı artık çöp tesisinin yeri olarak kullanılacak. Bugün Kocaeli Gazetesi’nin ulaştığı bilgilere göre gerekli incelemeler tamamlandı.

https://www.bugunkocaeli.com.tr/haber/3671990/ozel-haber-cop-tesisi-akcakeseye-yapilmayacak-iste-yeni-yer#

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.