Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

20Şub/200

Bizkandırayız Şiiir Topluluğu Kandıra’da onaltıncı kez buluştu.

5 - Kopya

18 Şubat 2020 Salı / Kandıralılar, Şair Özdemir Asaf’ı okunan şiirler ile  anarken çok keyifli bir şiir akşamı daha birlikte yaşamış oldu.

Gece de şair Özdemir Asaf’ı şiirseverlerden Olcay Tokdemir çok başarılı bir şekilde sundu. Katılımcıların neredeyse tamamı şairin şiirlerinden okudular. Emekli edebiyat öğretmenleri Mustafa Yıldız ve İpek Sümer ile Matematik öğretmeni Sabahat Ulutaş şairin şiir anlayışı ile ilgili konuları açıklıkla anlattılar. Birçok katılımcı şairin hayatı ile ilgili  anektodları anlatması şairin ne kadar sevildiğini ortaya koydu.

Bizkandırayız Kültür Platformunun 16.şiir buluşmasına; eski Devlet Planlama Teşkilatı Genel Müdürü İsmail Sarıca ve eşi Dr. Süheyla Sarıca, Ç.Y.D.D. Kandıra Şubesi Başkanı Eczacı Sevim Deren, Emekli Edebiyat öğretmenleri İpek Sümer, Eczacı Akif Aruca ve eşi Neslihan Aruca, Mustafa Yıldız, öğretmen Sabahat ve Deniz Ulutaş, Necati Duyar, Bizkandırayız Müzik Topluluğu Eğitmenleri Engin ve Şahin Ecevit ile Münevver Ecevit, şairin sunumunu gerçekleştiren Olcay ve Zafer Tokdemir ile Deniz Feyza Tokdemir, Merih Unal İşinsanı Belgin ve Murat Yüksel, Aliye ve Halil Erdoğmuş, Levent Aydoğdu, Yalçın Akkan, Mümtaz Er, Begüm Uslu, Sevda Kurt, Celil Sağlam, Binnur Onur, Zeynep Köroğlu, Ressam Aytaç Kürekçioğlu, Ayşegül ve Bizkandırayız Platformu kurucusu Aygün Aynagöz ve eşi Nurşen Aynagöz katıldı.

Bizkandırayız sözcüsü Aygün Aynagöz bir sonraki çalışmanın Kandıra’mızın yetiştirdiği belki de tek şairi Muzaffer Uyguner adına olacağını ve sunumu ise Eski Devlet Planlama Teşkilatı Genel Müdürü İsmail Sarıca’nın gerçekleştireceğini ilan etti. Gecenin sunumu yapan Olcay
Tokdemir’e ve tüm katılanlara teşekkür ederek çekilen toplu fotoğraf ile etkinlik sona erdi.

1 - Kopya 

Zeynep Köroğlu, Belgin Yüksel,  Aliye Erdoğmuş, Aytaç Kürekçioğlu, Zafer Tokdemir, Olcay Tokdemir, Şahin Ecevit, Engin Ecevit

2 - Kopya 

e. Devlet Planlama Teşkilatı Genel Müdürü İsmail Sarıca

3 - Kopya 

Aygün Aynagöz, Murat Yüksel, Celil Sağlam, İsmail Sarıca, Dr. Süheyla Sarıca, İpek Sümer, Zeynep Köroğlu

4 - Kopya

Mustafa Yıldız ve Celil Sağlam

5 - Kopya

Bizkandırayız Topluluğu üyeleri

6 - Kopya

Deniz Feyza Tokdemir, Begüm Uslu, Sevda Kurt, Sevim Deren, Sabahat Ulutaş, Merih Ünal, Levent Aydoğdu, Veysel Şenol

7 - Kopya

Engin ve Şahin Ecevit ile Neslihan ve Akif Acura

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.