Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

4Şub/200

Kandıra Akademi’de sertifikalar dağıtıldı

IMG_1275

1 Şubat 2020 Cumartesi / Av. Abdurrahman Kaymak Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneğinin Kandıra Akademi – 3 programı tamamlandı.

İzmit, Fuar içi Kocaeli Sivil Toplum Merkezindeki ilk derste; Galatasaray Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Görevlisi Deniz Uztürk, “İklim Değişikliği ve Şehirler; Sürdürülebilir Binalar üzerine Bir Uygulama”, ikinci derste Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarım Bölüm Başkanı Prof.Dr. Alpay Er “Endüstriyel Tasarım; Ne, Niçin ve Nasıl?”, üçüncü derste de; Bizkandırayız Müzik Topluluğu Eğitmenleri Engin Ecevit ve Şahin Ecevit bilgi ve değerlendirmelerini aktardı.

SAÜ Öğretim Üyesi Prof.Dr. Mehmet Bayrak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Abdullah Köktürk, Gazeteci - Yazar Mustafa Küpçü, e. kıdemli Albay Ali Kocatürk, Kandıra eski Belediye Başkanları Turan Sarı ile Kenan Evin, İzmit Belediyesi Meclis üyesi Necat Çakır, son Kuruçeşme Belediye Başkanı Ali Kahraman, sanayici Günay Gülcü, Sigortacı Erdal Baykara, Aile Hekimi Dr. İsmail Çapçı, İşadamı Recep Yıldız, Kocaeli Kırım Tatarları Kültür ve Dayanışma Derneği Sekreteri Ferit Toplu, İYİ Parti İzmit İlçe Yöneticisi Salim Yaşar, Çağdaş Kocaeli Gazetesi'nde Spor Müdürü Yiğit Özcan, SEKA emeklisi Kasım Sarı, Kocaeli Istrancalılar Derneği Başkanı Kamil Terzi, Sabahattin Baykara, emekli Bürokrat Erdoğan Alkan’ın da katıldığı toplantı büyük bir dikkatle takip edildi.

Kandıra Akademi öğrencileri

Çağrı Başaran (Kocaeli Ü. Felsefe Bölümü), Esra Kurtuluş (Kocaeli Ü. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi), Furkan Ergün (Kocaeli Ü. Metalurji ve Malzeme Müh.), Melike Açar, Pervin Yaşar (İstanbul Altınbaş Ü. İngilizce Ekonomi), Berat Gülcü, İzzet Enes Çakmak, Zeynep Gökçen Okyar (Yalova Ü. İngilizce Uluslararası İlişkiler), İlker Altınten, İrem Nur Gülcü (Sinem Kuzu (Yalova Ü.), Sedanur Altınten, Mustafa Kaan Uçar, Kübra Nur Gökdemir (KOÜ), Serra Nur Baykara, Av. Serhat Özdemir, Vedat Açar (Harita Müh.), Av. Semih Ergün, eğitimçi Rıdvan Doğan, Süleyman Gökdemir, Berkalp Talha Baykara, Ahmet Efe Küçük, Fatma Bozkurt, Recep Sebre Gülcü (Karabük Ü.), Jamıla Rayhan Ramakı (KOÜ Afgan), Alper Cem Berber, R. Erman Terzi, Sudenur Altınten, Medipol Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümünden mezun olan İrem Nur Gülcü katıldı.

Dede Uztürk

11 Ocak 1994 tarihinde faaliyete geçen Kocaeli Kandıralılar Derneği kurucusu ve 11 kurucunun en yaşlısı Salih Zeki Uztürk’te torunun Deniz Uztürk’ün dinleyenler arasında yer aldı. Babası Martaş Genel Müdürü Selçuk Uztürk, annesi, yeğenleri de toplantıda hazır bulundu.

Plaketler Başkanlardan

Deniz Uztürk’ün plaketini Kocaeli Kandıralılar Derneğinin 2.Başkanı Turan Sarı (1996-1998) ile 4.Başkan Günay Gülcü (2000-2002), Prof.Dr. Alpay Er’in plaketini 12.Başkan Prof.Dr. Mehmet Bayrak (2016-2018) ile son Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, Engin Ecevit’in plaketini e.Kandıra Belediye Başkanı Kenan Evin ve e. kıdemli Albay Ali Kocatürk, Şahin Ecevit’e de plaketini, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Av. Abdurrahman Kaymak ve Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar birlikte takdim etti.

Final Kandıra Türküsü ile

Engin – Şahin Ecevit çifti büyük ilgi gören konuşmalarından sonra kemanı ile Ahmet Efe Küçük’ü de sahneye alarak birlikte şarkı söyledi. Final de “Üç güzel oturmuş, gergefin işler” Kandıra türküsü katılanlarla birlikte seslendirildi.

Kandıra Akademi – 3 katılımcılara sertifikalarının dağıtılması ile sona erdi.

DEFM1925

Galatasaray Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Görevlisi Deniz Uztürk tebliğini sunarken

CISC8247

Kocaeli Kandıralılar Derneğinin en yaşlı Kurucu üyesi Salih Zeki Uztürk salona girerken

EVPX3904

Deniz Uztürk’ün babası Selçuk Uztürk

FZGG7242

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanları Günay Gülcü ve Turan Sarı, Deniz Uztürk’e plaketini takdim ederken

5

Prof.Dr. Alpay Er tebliğini sunarken

6

Prof.Dr. Mehmet Bayrak ve Abdullah Köktürk birlikte Prof.Dr. Alpay Er’e plaketini takdim ederken

7

Ahmet Efe Küçük, Engin Ecevit, Şahin Ecevit şarkıları seslendirirken

8

Ali Kocatürk ve Kenan Evin, Engin Ecevit’e plaketini takdim ederken

9

Engin Ecevit ve Şahin Ecevit

10

Av. Abdurrahman Kaymak ve Ahsen Okyar, Şahin Ecevit’e plaketini takdim ederken

11

Kandıra Akademi – 3 toplantısına katılanlar

12

SAÜ Öğretim Üyesi Prof.Dr. Mehmet Bayrak, Zeynep Gökçen Okyar’a sertifikasını takdim ederken

13

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Av. Abdurrahman Kaymak, Av. Semih Ergün’e sertifikasını takdim ederken

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.