Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

31Oca/200

Hilal Şen ve Sertaç Tugay Kandıra Akademi–3 te..

6

25 Ocak 2020 Cumartesi / Üçüncü bölümde THY Kabin Amiri Hilal Şen ve Sanatçı – Yönetmen Sertaç Tugay’ın yaşam savaşı, avantaja dönüştürdükleri sıkıntıları ve başarı hikayeleri dikkatlice dinlendi.

THY Kabin Amiri Hilal Şen’e; 2000-2002 dönemi 4.Başkan Günay Gülcü, Sanatçı – Yönetmen Sertaç Tugay’a; son Kuruçeşme Belediye Başkanı Ali Kahraman ile 13.Başkan Av. Abdurrahman Kaymak birlikte plaketini takdim etti.

Hilal ŞEN kimdir?

1984 yılında doğmuştur.

İlkokulu Kandıra Akçakoca ilkokulunda, ortaokulu Kandıra Anadolu Lisesi'nde, liseyi İzmit-Yahyakaptan'da 24 Kasım Anadolu Lisesi'nde İngilizce bölümünde okumuştur.

Erciyes Üniversitesi Japon Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirmiş, aynı yıllar içerisinde İthalat-İhracat eğitimini tamamlamıştır.

Üniversite eğitiminden sonra Gebze'de bir Tekstil fabrikasında İngilizce çevirmenlik yapmıştır.

Sonraki yıl İzmit'te Japonca Öğretmeni olarak çalışmıştır.

2009 yılında Türk Hava Yolları sınavlarına girerek Kabin Memuru olmuş ve çok kısa bir sürede Kabin Amirliğine  yükselmiştir. THY'da 11. yılına girmiş ve halen Kabin Amiri olarak görev yapmaktadır.

Ayrıca evrende var olan enerjinin insan davranışları ve psikolojisi üzerindeki etkileri ile ilgili eğitimler almakta ve araştırmalar yapmaktadır.

Sertaç TUGAY kimdir?

1984 İzmit doğumlu.

İlkokul öğrenimi Kandıra’da, ortaokul ve lise eğitimini İzmit’te tamamlamıştır.

Çocukluk yıllarından itibaren, sanata olan ilgisi sebebiyle konservatuvar okumak istemiş ve “Batı Müziği Klasik Gitar” bölümünde eğitimini tamamlamıştır.

Kısa bir dönem ilaç şirketi’nde çalışsa da, tutkusu olduğu sanata daha fazla uzak kalamamış ve televizyon sektöründe yapım şirketlerinde çalışmıştır.

Bu zamana kadar ekranlarda izlediğimiz “Var mısın Yok musun, Wipe Out, Eyvah Düşüyorum, Benzemez Kimse Sana, Big Brother, Sıradaki Gelsin” gibi bir çok yarışmanın Yapım Koordinatörlüğünü ve Uygulayıcı Yapımcılığını yapmıştır.

5

Günay Gülcü, Hilal Şen, Sertaç Tugay, Av. Abdurrahman Kaymak

6

Günay Gülcü (2000-2002), THY Kabin Amiri Hilal Şen, Sanatçı – Yönetmen Sertaç Tugay, son Kuruçeşme Belediye Başkanı Ali Kahraman, Av. Abdurrahman Kaymak

7

Sinem Kuzu, Zeynep Gökçen Okyar, Ahsen Okyar, Hilal Şen, Sertaç Tugay, Engin Ecevit, Esra Kurtuluş, Fatma Bozkurt

8

Kocaeli Kandıralılar Derneğinin Kandıra Akademi – 3 Eğitim Programına

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.